Hamlet Strašni Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Sad nesto razmisljam o ovome, posto svako malo ispadne. Da li je moguce sledece: fb ce odabrati prevode na osnovu "glasova" korisnika. Da bi sprecili da ih ljudi namerno zajebavju i glasaju za losije predloge, ubacili su ovu zajebanciju. I sada, ko jednom glasa za nesto kao PEDERI, automatski njegove glasove ne uzimaju u obzir.
Duci Simonovic Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 To bockanje sluzi za muvanje izgleda...mene bockaju i muski i zenski i firme
Hamlet Strašni Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Radiš i na struju i na baterije?бај тапаток
Moća Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 mene bockaju i muski i zenski i firmeOnda si najebo kako god okrenes :P
prima Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 samo vama poznato bockanje, bez komplikovanih reci i sumnjivih lajkova, moze zauvek da traje.
Töölönlahti Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Mrzi me da nađem thread na kom se pisalo o Burekdžiji, a glupo mi i da zatrpavam dalje thread o njuzu...
JozoMujica Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 A ko je ovo i zašto si smatrao da pripada ovom topiku?
dig_chohano Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ćelavi bucko iza je valjda vlasnik Bureka, a ovaj napred je Istok, kreator njuz.neta.
Zli Gli Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Koliko sam ja skapirao neke poznanice, bockanje je valjda za muvanje onih s kojima nisi prijatelj. Bocnes pa vidis da li ce druga strana da reaguje. Ako mene pitate, to je totalno gej.
Rick.James Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Upravo je hit postala slika, tj. par slika neke ribe koja je pevaljka ili pevaljka u pokusaju, oko 20g, kako se ljubi sa nekim nasim debelim matorim menadzerom u kolima, pojavila se i slika blowjoba...Matori je valjda slikao, nekome dao sliku i taj neki sada to deli po FB... Sve ovo sam saznao, hteo-ne hteo, tako sto je jedan od mojih prijatelja komentarisao na jednoj od tih slika... Postoji li opcija da mi vise ne iskace na newsfeedu ko sta komentarise i "lajkuje"? Anyone?
Mr.Mxyzptlk Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 kliknes druga pa na subscribed deselektuj po zelji
Recommended Posts