Fins fleet Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 (edited) Anonymousi najavili rusenje za danas u 12, tj za 5 minuta. Uzeo sam smoki, napravio nalog specijalno za ovu priliku i lupam refresh.Nista, propade mi 10 minuta. :( Edited January 28, 2012 by Fins fleet
Lutador Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Povodom nekih nagađanja da će se plaćati nalog na fejsbuku: Психолог Александра Јанковић, која каже да много времена проводи на Фејсбуку, каже да ће Срби некако „доакати“ проблему.- Глобална ситуација је таква да нам уводе порез и на ваздух, па ме не би зачудило да и Фејсбук почне да се плаћа. Сматрам да је велики број људи у Србији зависан од Фејсбука, преко њега добија већину информација, и зато ће сви они, по мојој процени, прихватити да плаћају за то да буду на највећој друштвеној мрежи. Ми смо довитљива нација и највероватније ће неко пронаћи начин да хакује сајт како би сви имали бесплатан приступ. Ту идеју бих и ја одмах подржала – сматра Јанковићева. Kadar nevera
Aće Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 takav život je deo programa njene stranke. raspala skrnavuša.
copkillah Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Po meni je još veći imbecil što pretpostavlja da će Fejsbuk da se plaća.
Valk Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 I što psiholog smatra da je normalno da su ljudi zavisni od Fejsbuka (na čelu s njom)
Tihajeza Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 I što psiholog smatra da je normalno da su ljudi zavisni od Fejsbuka (na čelu s njom)+1 žena kreten
Indy Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Imajte razumevanja, žena je studirala pod Vladetom Jerotićem.
JozoMujica Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 I što psiholog smatra da je normalno da su ljudi zavisni od Fejsbuka (na čelu s njom)I što psiholog smatra da je normalno i podržava lopovluk. Javno, kao narodni poslanik.
copkillah Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Njena ćerka je išla u moju gimnaziju i bila je priča da se ubila, imala je 16 godina. Nije ni čudo što je ova toliko sjebana u glavi kada se sve sabere.
Dionysos Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) Edited February 7, 2012 by Dionysos
aram Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 .true. bila je mnogo, mnogo normalnija pre toga. ruzna i tuzna prica.
*edited by mod Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ja sam cuo da se cerka nije ubila vec je zadremala pijana/drogirana i pala sa terase. Mada je moguce da je ta prica samo mala uteha za roditelje. Ali realno nista ne menja, svi koji su je znali od pre kazu isto sto i Aram.
Duci Simonovic Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 sta znaci kad te neko bocne i koja je svrha toga?
duda Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 sta znaci kad te neko bocne i koja je svrha toga?ha,ha ... konačno da vidim da se još neko pita o ovome btw, nemam pojma a i ne zanima me preterano. ovi što misle da bi fb mogao da se plaća su stvarno neverovatni
Recommended Posts