casperbgd Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Mislim da je dovoljno da ostavite link grupe, pa da vam se Moca i ja pridruzimo u toj izolacionoj grupi.
Hamlet Strašni Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 (edited) ppptja, numem da dodam nikoga u grupuedit: moco jel te neko vec dodao u grupu , ako jeste onda nisam toliko glup, nego samo dekoncentrisan Edited January 8, 2012 by Hamlet Strašni
casperbgd Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Nisam prijatelj ni sa kim na Faceu sa PPP, asocijalan do srzi.
Hamlet Strašni Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 ko sam ja? stvarno te nema, bar na prvi pogled...jel si umrela na fb
slepa živana Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 stvarno te nema, bar na prvi pogled...jel si umrela na fb jes. nije se više imalo kud. poslednjih godina mi je nalog uglavnom služio da bi pratila koncerte i događaje po gradu. a pošto sam podvukla crtu i izbrojala da sam od letos izašla 3 put u provod, nešto se mislim, šta će mi
casperbgd Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 ja znam samo za ovu grupu...jel to ta?Ne, to je umiruca.pa naravno da ne moze kad je zatvorena grupaZapravo, verovatno je secret group, u nju se ulazi samo na poziv, a zatvorena - closed se ulazi zahtevom za ulazak, za razliku od otvorene gde ulazi svako.
Lezilebovich Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ja imam samo živanu medju fb frendovima, pa bih je javno zamolio da me doda u tu sikret ppp grupu ...
maheem Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ja imam samo živanu medju fb frendovima, pa bih je javno zamolio da me doda u tu sikret ppp grupu ...nemaš ni živanu tj. umrla je na fejsbuku :(
Lezilebovich Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 :( a kao da je juče bilo kada mi je iskočila sa nekim slikama sa maskenbala ili tako nešto... eh, živote lutalico
Recommended Posts