freakns Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 sta auh? i treba tako. Orvel bi bio ponosan kada bi upoznao Zuckerberga!
InvisibleLight Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 kako je moguce da te neko nadje ako si nevidljiv na 'search'-u?
Hella Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 kako je moguce da te neko nadje ako si nevidljiv na 'search'-u?pa preko prijatelja koji te ima na listi. to čak i ja znam, ha!
InvisibleLight Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 pa preko prijatelja koji te ima na listi. to čak i ja znam, ha!pa nisam bas toliko tumpava. to i ja znam :P nemamo zajednicke prijatelje.
Ginekolog Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 kako je moguce da te neko nadje ako si nevidljiv na 'search'-u?kako je moguce biti nevidljiv na 'search'-u?
viva Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 pa nisam bas toliko tumpava. to i ja znam :P nemamo zajednicke prijatelje.mozda je ovo: "Because some search engines cache information, some of your profile information may be available for a period of time after you turn public search off."kako je moguce biti nevidljiv na 'search'-u?privacy settings->apps and websites->public search->edit->enable public search
InvisibleLight Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 (edited) mozda je ovo: "Because some search engines cache information, some of your profile information may be available for a period of time after you turn public search off."privacy settings->apps and websites->public search->edit->enable public searchto bi znacilo, u mom slucaju, period > od jedne godine.izgleda da preko googla FB daje informacije koje ne daje preko svog sajtaedit/prihvatih deckica anyways i sad je video koliko imam godina Edited December 3, 2011 by InvisibleLight
Hella Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 pa nisam bas toliko tumpava. to i ja znam :P nemamo zajednicke prijatelje.uopšte ne morate da imate zajedničke prijatelje, nego da pretpostavi ko ti može biti Drugarčina S Fejsbuka Veličanstvenog i da taj neko ima vidljivu listu Drugarčina pa... zašto ja pišem na ovom jebenom topiku?
ToniAdams Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 zato sto si navucen na socijalne mreze, imas krizu identiteta i usamljen si.
JozoMujica Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 (edited) zašto ja pišem na ovom jebenom topiku?He he. :DRek'o ti Toni. Edited December 3, 2011 by gotivac
Hella Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 zato sto si navucen na socijalne mreze, imas krizu identiteta i usamljen si.
InvisibleLight Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 uopšte ne morate da imate zajedničke prijatelje, nego da pretpostavi ko ti može biti Drugarčina S Fejsbuka Veličanstvenog i da taj neko ima vidljivu listu Drugarčina pa... zašto ja pišem na ovom jebenom topiku?taj onda u startu zna da sam skrivena.a ako vec jesam sto bi me onda kopao preko vidljivih nevidljivih ako me ne nadje regularno ili sretne kod zajednickih prijatelja.'fejsbuk je detinjstvo, tviter adolescencija', a forum penzionersko laprdanje <_<
prima Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 (edited) forum je detinjstvo. bbsovsko.edit :P Edited December 3, 2011 by prima
JozoMujica Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 forum je detinjstvo. bbsovsko.BBSovi su detinjstvo. Forum je život.
InvisibleLight Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 kakvo njesra ovaj fb kao sumnja da sam ja ja (mrsh!)i trazi security code koji mi kao shalje na moj telefon. i koji ne stize. ni kad kliknem 'resend code'. nema sanse da udjem bez tog koda. nek crke, nije me briga, al da bar mogu da ga deaktiviram
Recommended Posts