Jump to content
IGNORED

FACEBOOK

Milosh76

Recommended Posts

Posted

ja sam imala isti slucaj sa hotmailom. osoba se zove i preziva kao ja i stizu mi fejsbuk obavejstenja za njen nalog.nisam rijesila problem, doduse, jer me bilo bas briga.

Posted

Pa da ali tvoj slucaj je manje opasan od ovoga gde je lik sa njegovim imenom i prezimenom potencijalni pedofil :unsure:

Posted (edited)

a, da. tj, na moju srecu, ova moja nije pedofil. previdjela sam taj dio posta.

Edited by morgana
Posted

Nije ime i prezime, vec samo ime koje je preuzeto iz e-mail adrese. Prezime samo pocinje istim slovom(verovatno zato sto mi je u svim nalozima na gmail-u postavljeno samo prvo slovo prezimena) i jedno je od najcescih prezimena koje pocinju sa tim slovom. Tj. uzeto je to prvo slovo mog prezimena(iz gmail naloga) i konstruisano najcesce prezime u Srbiji sa tim pocetnim slovom. Malo sam guglo i izgleda da nisam jedini.Pitanje je sad sta da radim? Ako prijavim Facebook-u da li ce to imati ikakve vajde? Ili da ako postoji mogucnost jednostavno sam ugasim(kako) taj facebook nalog.

Posted

Imam ja sličan problempreko facebook-a mi dolazi notifikacije za prijateljstvo/rođendane i ostala sranja od nekog ko ima email [email protected] i ako je moj email [email protected]đutim juče dobijem izvod iz BOSANSKE Intesa banke od nekog beholdera iz Banja Luke koji takođe ima email [email protected] znam čovekov bankovni račun/adresu gde živi/i kolika su mu primanja!!ne znam da li da prijavim ili da zloupotrebim!!

Posted
Imam ja sličan problempreko facebook-a mi dolazi notifikacije za prijateljstvo/rođendane i ostala sranja od nekog ko ima email [email protected] i ako je moj email [email protected]đutim juče dobijem izvod iz BOSANSKE Intesa banke od nekog beholdera iz Banja Luke koji takođe ima email [email protected] znam čovekov bankovni račun/adresu gde živi/i kolika su mu primanja!!ne znam da li da prijavim ili da zloupotrebim!!
Dobijam izvod kreditne kartice na gmail(paculla razrešila misteriju kako)iz bosanske Hypo Alpe čoveka sa istim prezimenom i imenom kao ja. Kako zloupotrebiti?
Posted

Wtf, znači ako imam mejl kelt2 i kelt.2, iste stvari bi stizale na oba?

Posted

Da. Ako imaš kelt2, zapravo imaš i kelt.2 i k.elt2 i K.Elt.2 i tako dalje...Sve stiže na sve.

Posted
Dobijam izvod kreditne kartice na gmail(paculla razrešila misteriju kako)iz bosanske Hypo Alpe čoveka sa istim prezimenom i imenom kao ja. Kako zloupotrebiti?
Nekako moze, moram da razmislim ali mora da moze
Wtf, znači ako imam mejl kelt2 i kelt.2, iste stvari bi stizale na oba?
upravo takoi k.e.l.t.2 i ke.lt.2 i k.el.t2 svi ce da stizu na adresu onoga ko je PRVI napravio kelt2 email!
Posted

Kad si napravio kelt2, više nisu slobodni kelt.2 k.elt2 i sve ostale varijacije na temu, niko ne može da ih napravi posle tebe. Pamte se znakovi (slova i brojevi) u rasporedu, a mala/velika slova i tačke se ne računaju. Ti možeš po volji da deliš okolo sve varijacije na temu, i svi će mailovi da dolaze na kelt2...Al' sam ga objasnio... :isuse:

Posted
..ne znam da li da prijavim ili da zloupotrebim!!
Na tvom mestu bih se prvo zapitao, šta od tvojih mejlova stiže drugima...
Posted
Na tvom mestu bih se prvo zapitao, šta od tvojih mejlova stiže drugima...
svaki dan, svaki dan se pitam gde i kome ide moja poštatešim se samo što sam na samom početku googla email-inga otvorio nalog (onda kada je za to trebala pozivnica), samo to me teši
Posted
Kad si napravio kelt2, više nisu slobodni kelt.2 k.elt2 i sve ostale varijacije na temu, niko ne može da ih napravi posle tebe. Pamte se znakovi (slova i brojevi) u rasporedu, a mala/velika slova i tačke se ne računaju. Ti možeš po volji da deliš okolo sve varijacije na temu, i svi će mailovi da dolaze na kelt2...Al' sam ga objasnio... :isuse:
tako meni na ime.prezime stize i imeprezime... svačega sam se nagledao...
Posted

Upravo sam probao da napravim novi gmail acc, i evo šta tačno kaže (kad se klikne na check availability): "We ignore periods when checking usernames, so prezimeime and prezime.ime are the same. Try a new username."Što me donekle teši, obzirom da imam jedan takav mail...