Töölönlahti Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Pouzdano radi?N3 beex te ia walyduuuh l4ag40... >€ XC
prima Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ma sad te bombarduje svaki skrol koji je neko napravio u stikeru promptno. mislim da se i najvecim voajerima smucilo.
Venom Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Nalog ne mora da se deaktivira, moze da se obrise trajno ovde: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
JozoMujica Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Фејсбук чува податке у 57 категоријаАустријски студент Макс Шремс (24) затражио је пре неколико месеци од Фејсбука да му достави копије свих података које о њему чува и изненадио се када му је недавно стигао диск са материјалом на 1.200 страница, са све порукама које је давно избрисао.
eye of the beholder Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 (edited) [/url]u je! Hocu i ja da trazim svoje podatke od facebooka!editnasao Edited October 27, 2011 by eye of the beholder
lord_s Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 da li se ikome ikada desilo da dobije notification "taj-i-taj has accepted your friend request" a da se pri tome 100% ne seca momenta niti razloga upucivanja tog requesta?Jos cudnije sto je taj-i-taj u mom slucaju izvesna gospodjica sa juzne Floride sa kojom (i njom i Floridom) nemam apsolutno nikakve veze :Dda nisu neki hakeri jbt
*edited by mod Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Ako trazis pricu da se opravdas pred zenom/devojkom savetujem ti da smislis nesto bolje.
lord_s Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 kamo srece da imam zenu/devojku, ne bih slao requeste kojekakvim debeloguzim meleskinjama iz Majamija :P ovo mi se desilo for real, upravo sada. profil mi je delovalo vrlo nafrizirano te sam se brze-bolje un-friendovao, no i dalje me zanima kako je to moguce kada sam siguran da taj request nisam poslao..
cartman Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 meni se desilo relativno skoro...al bilo je par pijanih noci pre toga tako da ne smem da krivim hakere
deeps Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Pre 4-5 godina otvorio sam 3 Gmail naloga čiji su username-ovi bili kombinacija mog imena i nekoliko cifara. Dva sam aktivno koristio, a na jedan sam gotovo zaboravio i nisam mu pristupao godinama.Danas se slučajno ulogujem u taj nalog i sačeka me preko 100 poruka od facebook-a pocevši od 23. januara ove godine godine(zahtevi za prijateljstvo, da me je neko prihvatio za prijatelje itd...). Prva poruka od 23. janura je pozdravna poruka sa facebook-a da sam se priključio. Probam da se prikljucim na taj nalog ali sifra koju obicno koristim za to nije odgovarajuca, ali sa par koraka resetujem sifru i prikljucim se na nalog. Vlasnik tog facebook naloga je osoba sa mojim imenom(koje se nalazi i username-u maila) i prezimenom koje nije moje. Na slici korisnika je neko dete od 5-6 godina, a prijatelji(tj. zahtevi za prijateljstvo) su mu uglavnom takodje deca. Jel neko imao iskustvo sa necim ovakvim? Sta da radim? Kako da ugasim taj nalog? Da li da obavestim ove sa facebook-a?P.S. Facebook me apsolutno ne zanima. Otvorio sam jedan lazni nalog pre 2-3 godine(sa mailom koji nije ni jedan od gornja tri) čisto da bi mogao da vidim neku sliku kad je neko postavi preko facebook-a.
Moća Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Pre 4-5 godina otvorio sam 3 Gmail naloga čiji su username-ovi bili kombinacija mog imena i nekoliko cifara. Dva sam aktivno koristio, a na jedan sam gotovo zaboravio i nisam mu pristupao godinama.Danas se slučajno ulogujem u taj nalog i sačeka me preko 100 poruka od facebook-a pocevši od 23. januara ove godine godine(zahtevi za prijateljstvo, da me je neko prihvatio za prijatelje itd...). Prva poruka od 23. janura je pozdravna poruka sa facebook-a da sam se priključio. Probam da se prikljucim na taj nalog ali sifra koju obicno koristim za to nije odgovarajuca, ali sa par koraka resetujem sifru i prikljucim se na nalog. Vlasnik tog facebook naloga je osoba sa mojim imenom(koje se nalazi i username-u maila) i prezimenom koje nije moje. Na slici korisnika je neko dete od 5-6 godina, a prijatelji(tj. zahtevi za prijateljstvo) su mu uglavnom takodje deca. Jel neko imao iskustvo sa necim ovakvim? Sta da radim? Kako da ugasim taj nalog? Da li da obavestim ove sa facebook-a?P.S. Facebook me apsolutno ne zanima. Otvorio sam jedan lazni nalog pre 2-3 godine(sa mailom koji nije ni jedan od gornja tri) čisto da bi mogao da vidim neku sliku kad je neko postavi preko facebook-a. Neka dobra riba a?
Recommended Posts