InvisibleLight Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 pa valjda te zastrasujuce spijunske opcije rade samo ako si instaliras tu timeline verziju fb-a
Joe D Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nisam do sada primetio da imam izbora koju cu verziju da koristim. Sve promene su nametane, tako ce verovatno i ova.Meni je i ovaj ticker previse. Ne zato sto ja nesto posebno krijem, vec zato sto se prelazi u heavy voajerisanje. A to nikad nisam zeleo.
ivy Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Je l' se to samo meni fb nije "promenio", nema velikih slika, nema tickera sa strane, sve je kao i pre... :Pti si 1 srećan čovek
Malvo Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 (edited) a kojom forom oni uopste mogu da povezu, primera radi, citanje teksta sa nekog sajta sa vasim fb nalogom, iz kog ste se logautovali pre izlaska?preko ip adrese, ili sta? Edited September 29, 2011 by Evropejac
Shan Jan Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 (edited) Ako su kolacici u pitanju trebalo bi da bude dovoljno da se koristi drugi browser kad gledas zoofiliju?Konacno cu znati koje se drugarice pale na sado-mazo, thank you facebook Edited September 29, 2011 by Shan Jan
ivy Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 a jeestee sad..da koristim trinaest brousera da bih se krila od fejzbuka još mi to treba u životu,užaas
Hella Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 (edited) otjete sad konacxno motji da znate ko vam je gwedao pwofiw? Edited September 29, 2011 by Hella
Joe D Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Sranje ugaseno, sad mogu potpuno da se posvetim forumu.Nego, cisto me zanima, valjda je dovoljno se koristi incognito window u chrome-u ad se sakrijes od Zuckerberga?
JozoMujica Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 ti si 1 srećan čovekJebem li ga, ne znam, mozda bi se meni promena svidela. :D
Töölönlahti Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 otjete sad konacxno motji da znate ko vam je gwedao pwofiw? ... sAMmo aKko se uchlanitexx u owoo gRoopoo z4 koyou sa|V| wa|V| swima p0sLa0 invajt. <3 XD XD
Kayser Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ... sAMmo aKko se uchlanitexx u owoo gRoopoo z4 koyou sa|V| wa|V| swima p0sLa0 invajt. <3 XD XDPouzdano radi?
goofs Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Sranje ugaseno, sad mogu potpuno da se posvetim forumu.Nego, cisto me zanima, valjda je dovoljno se koristi incognito window u chrome-u ad se sakrijes od Zuckerberga?Da ako te snimaju preko kolaca, ako te vataju preko IPa onda ne :) U svetu je i dalje rasprostranjen mehanizam dinamickog IPa tako da to moze dovesti do gresaka u rezultatima, mada ima nacina i da se to prevazidje. U svakom slucaju Gugl sve ovo vec zna, samo su dovoljno pristojni da to ne objavljuju javno.
Recommended Posts