Jump to content
IGNORED

FACEBOOK

Milosh76

Recommended Posts

Posted
deca će rađati :(
Neće, proradio. <_<
Posted

znači hteo sam neke njegove statuse okačiti ovdeali nisam mogao da se odlučim koji!

Posted
 Meni ovih dana dupe pomeraju na fejsbuku. Jedna bivsa devojka me kao na duhovit nacin minira da sam nula u krevetu (a s njom i jesam bio los, pas mater  :( ), dok me drugovi trpaju da sam manijak i hoce da naprave grupu "Manijak iz Rodica". Samo je pitanje dana kad ce skontati kako se pravi grupa i onda sam dodatno ugasio.
Javi kad naprave da se uclanim :P
Posted

Numeju, srecom, a postoje i drugi faktori koji mi idu u prilog. Jedan je navucen na mafia wars (  :isuse: ) pa je zaboravio, a drugom su sinoc maznuli skuter iz zgrade pa mu nije do fejsbucenja trenutno...

e samo da znas da sam skontala da ti je to bivsa cura koju si mi spominjo u celoj onoj prici. hihihi...
Pa jeste, mi smo ostali dobri ali samo onlajn, uzivo je jako retko vidjam... samo par puta u gradu, i tad sam je pijan spopadao i slao bolesne poruke...  :isuse:Inace, preko chata je direktnija nego na zidu  :(

i jos malo...

Posted

zligli, pa sto ostavi ime na cetu?.....zlatko j - biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Posted (edited)

Pa fejsbuk Slobodana ima na hiljade + nisam pod tim imenom registrovan  :PInace, Zlatko je sampion fejsbuka :Hail:

Edited by Zli Gli
Posted

Zli Gli ako te ovdi otkucam dobijam warn al mozda ti dobijes neke obozavateljke. sta da radim ? :)

Posted

Prop'o sam, nema vise trbusnjaka pa nema ni obozavateljki :(

Posted

Taj rad ruzan sam niko me nece da ih navuces da te tese a? :)