Duci Simonovic Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 vrsljam sad po fejsu pa pronadjoh ovo http://www.facebook.com/people/Meals-Ketering/100001515014622?ref=search ala dobro rade momci, stavte ih ko prijatelje
Zli Gli Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ma jok, meni jos nijedna nije rekla da sam dosadan.
Zabalujev Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Mislim da bi se sve Jelene koje znam složile.
Alphons Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Utvrdio sam da nisam na FBu video ijednu normalnu osobu koja ovo ima pod activites :"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." — Marilyn MonroeJust my 2 cents :D
copkillah Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Utvrdio sam da nisam na FBu video ijednu normalnu osobu koja ovo ima pod activites :"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." — Marilyn MonroeJust my 2 cents :Dzar to nema svaka devojka koja drži do sebe?
Zli Gli Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 (edited) Meni ovih dana dupe pomeraju na fejsbuku. Jedna bivsa devojka me kao na duhovit nacin minira da sam nula u krevetu (a s njom i jesam bio los, pas mater :( ), dok me drugovi trpaju da sam manijak i hoce da naprave grupu "Manijak iz Rodica". Samo je pitanje dana kad ce skontati kako se pravi grupa i onda sam dodatno ugasio. Edited September 21, 2010 by Zli Gli
MayDay Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 e samo da znas da sam skontala da ti je to bivsa cura koju si mi spominjo u celoj onoj prici. hihihi...
spina Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 DNS FAILURE: Facebook is down which means 9 months from today, many children will born.
JozoMujica Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 DNS FAILURE: Facebook is down which means 9 months from today, many children will born.
Recommended Posts