Jump to content
IGNORED

FACEBOOK

Milosh76

Recommended Posts

Posted (edited)

To nije protest, već jeftina devalvacija istog. Zato je šugavo. Pravac autoput!edit: naravno, kad isto kažeš nekom ko je zapravo skinuo fotku, ovaj će odmah da ospe paljbu, a šta sam ja uradio, samo serem i ne doprinosim.. Awareness je jedna zajebana stvar sa zajebanim ljudima.

Edited by mojo
Posted

ne znam dal je za fejs il za kosovo temu, al ajd nek bude ovde da ne kvarim ozbiljne polemike:facebookkosovotheyounge.png

Posted

Današnji protest proizišao je iz grupe "Patologija saobraćajne svakodnevnice - Nisi sam na ulici" koja je oformljena na socijalnoj mreži Fejsbuk. Autori te grupe potom su prikupili i potpise 600 Novosađana na više mesta u gradu, a čitavu akciju podržalo je i nekoliko nevladinih organizacija. Blic

Posted

Moje ostrvo u TREASURE ISLE :)post-307-12810302989811.jpg

Posted
Današnji protest proizišao je iz grupe "Patologija saobraćajne svakodnevnice - Nisi sam na ulici" koja je oformljena na socijalnoj mreži Fejsbuk. Autori te grupe potom su prikupili i potpise 600 Novosađana na više mesta u gradu, a čitavu akciju podržalo je i nekoliko nevladinih organizacija. Blic
Lep primer realizovane akcije cija je ideja kreirana u onlajn drustvenoj mrezi, sferi. Hvala na linku.
Posted
tumblr_l77wj1VXQN1qah58y.pngtumblr_l77zzwrajQ1qah58y.pngtumblr_l77wcw75DM1qah58y.pngtumblr_l77wdaGpaN1qah58y.pngtumblr_l77wmeHG4w1qah58y.jpgtumblr_l77wlopqwi1qah58y.jpgtumblr_l77wf2C68M1qah58y.jpgjel zna neko da prevede komentare? :Deh da je fejsbuk postojao za vreme rata kod nas, to bi bio show :lol:
Posted

jel zna neko jel ima u FB opcija da ti izlistava samo statuse koje si stavljao?

Posted
jel zna neko da prevede komentare? :Deh da je fejsbuk postojao za vreme rata kod nas, to bi bio show :lol:
komentari su napaljeni, kako i doliči napaljenicama. eno imaš na izraelu gore na ozbiljnoj politiki. ja postavijo, tj linkovo. happy.gif
Posted (edited)
Ovde ćete naći par zanimljivih momenata.
jel zna neko jel ima u FB opcija da ti izlistava samo statuse koje si stavljao?
Možeš da klinkneš gore na profile, pa ispod "what's on your mind" polja klikne[ na options i podesiš "Just Gazza1". Doduše, izlistaće ti i linkove koje si ostavljao. Edited by McCabe