eye of the beholder Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Inače Geo challenge rekord mi je nešto preko 36 hiljada, ali za Word challenge sam duduk :)nemas pojma kako te mrzim u ovom trenutku17k i ni makacdoduse nisam ni igrao jedno nedelju dana ..ali opet mrzim te
Lale Gator Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Kad spominjete fb igrice vredne pomeena, piči li ko Nations?Moja nacija će od sutra biti među prvih 20 tisuća najbrojnih
Lutador Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 nemas pojma kako te mrzim u ovom trenutku17k i ni makacdoduse nisam ni igrao jedno nedelju dana ..ali opet mrzim teMeni se skor naglo poboljšao od kada sam smanjio rezoluciju na ''krš'' ;) Kapiram da bih imao bolji skor kada bih imao jaču konekciju, uvek mi zabaguje na zastavicama i ne mogu da pređem 44 u nizu, a ta jedna mi je potrebna za još jedan bonus...
Renegade Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ne verujem da je do internet veze, pre će biti da je do kompa (procesora pre svega, pretpostavljam). I meni na low ide bolje (preko 38k), zastave preko 15000 ali me kolju države to mnogo sporo radim. :) U svakom slučaju jedino zbog toga i imam nalog na fb.
Moća Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Cekaj ako smanjim rezolucinu ima da imam bolji skor ???Kako to??Ajde ocu da razbijem ove sabane kod mene.
Renegade Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ja 48,460 bez ove četvrte zajebancije, mrzi me da igram tako da sam sad ispao iz forme totalno. :P
Feindouno Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 (edited) Ja 48,460 bez ove četvrte zajebancije, mrzi me da igram tako da sam sad ispao iz forme totalno. :PTakodje...Inace najbolji rezultati su mi 16+, 11+ i 15+ hiljada al' nikako da ih uklopim... s ovom novom moze preko 50 sigurno ali ne igram vise, bas me mrzi. Edited January 8, 2009 by Feindouno
Moća Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Koja je fora sa tim smanjivanjem rezolucije???A kazite nemoj ste ribe!
Renegade Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ma nema nikakva tajna, ako ti koči igra, pored onog dugmeta za mute gore levo imaš dugme za smanjivanje kvaliteta slike. Kad je na low igra teče brže (zapravo normalno a ne usporeno) tako da za isto vreme imaš šanse da ubodeš više tačnih odgovora i tako postigneš veći rezultat.Feindouno, ti imaš dosta prostora za napredak u ovom drugom delu. :)
eye of the beholder Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Imam 39k bez ove nove, cetvrte igre. Prebacio 40k :P Ja 48,460 bez ove četvrte zajebancije, mrzi me da igram tako da sam sad ispao iz forme totalno. :Pjeb` te se .... <_< ispadoh najgori Ali nadjoh 1 "pametnu" na fB-u
eye of the beholder Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Samo smo ovo cekali MMS 2 Facebook? Pokažite prijateljima kako se dobro provodite
Feindouno Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ma nema nikakva tajna, ako ti koči igra, pored onog dugmeta za mute gore levo imaš dugme za smanjivanje kvaliteta slike. Kad je na low igra teče brže (zapravo normalno a ne usporeno) tako da za isto vreme imaš šanse da ubodeš više tačnih odgovora i tako postigneš veći rezultat.Feindouno, ti imaš dosta prostora za napredak u ovom drugom delu. :)Tesko... glup sam za tu drugu igru, mislim da bih mnogo lakse ubo jos 5 gradova u trecoj nego da tu popravim rezultat... ovih ~11k je otprilike neki maksimum koji sam postigao do 3 puta, ostalo sve 8-9....
Lutador Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 A kako stojite sa Traveler Iq-om? Ja sam najviše ostvario 628k, za sada.Igra je u istom fazonu kao treća igra na Geo challenge-u, potrebno je locirati mesto. Osnovna igra ima 15 nivoa, ali ima još oko 12 hiljada drugih igara, npr. mesta u bivšoj SFRJ, Balkansko poluostrvo, fudbalski klubovi u Evropi... u prinicipu ''sve živo'' jer svako može da napravi sopstvenu igru.Malo je glupo što je kursor malo ''nezgodan'' tj. gotovo je nemoguće a ne pogrešiti barem 20 km, ali igrica je sasvim solidna.http://apps.facebook.com/travelpod-challenge/
Recommended Posts