Hamlet Strašni Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 mi smo sad kao slike na nadgrobnim spomenicima. jel stoji godina učlanjenja i godina gašenja?Ne, ali mozes da unfriendujes mrtvaka
*edited by mod Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 (edited) Ne, ali mozes da unfriendujes mrtvakaDalje od mene sa mrtvacem! Smrt je prelazna bolest.EDIT: Sada ce jadni ljudi znati ko ih je izbrisao i blokirao a koga jednostavno nema na FB :( Edited March 30, 2012 by pavllle
slepa živana Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Ne, ali mozes da unfriendujes mrtvakajesi me anfrendovao? ili ti se i dalje blago smešim :)
Valk Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Pavllle, to si mogao i sa social fixer add-onom.ima friend tracker pa vidiš ko te je šutnuo a ko se vrnuo međ žive.
Malvo Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Gde se sada podešava ono da ti ne izlaze objave nekoga ili nečega? Ranije je na dnu naslovnice postojala ta opcija, ali sada se stavljanjem kursora na taj deo automatski otvaraju starije objave.
JozoMujica Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Gde se sada podešava ono da ti ne izlaze objave nekoga ili nečega? Ranije je na dnu naslovnice postojala ta opcija, ali sada se stavljanjem kursora na taj deo automatski otvaraju starije objave.Odeš na njegov timeline, pa klikneš na "Friends", pa na "Settings", pa će ti se dalje kasti samo...
InvisibleLight Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 mozes i kursorom na njegovo ime pa ti se pojavi 'friends' pa privuces tu kursor i onda ti se pojavi opcija 'subscribed' stiklirana i samo je de-shtiklirasa kako se vide,tj po cemu razlikuju ti deaktivirani na friends listi?
*edited by mod Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ja jos uvek nemam tajmlajn :P+1Mada par puta zamalo da kliknem na to dugme slucajno jer mi se mis nadje na Timeline dugmetu kada otvaram profile ljudi koji su na timeline-u
Zli Gli Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Meni tajmlajn izgleda uzasno i ne planiram da ga koristim osim ako mi ga ne zavuku mucki, s ledja.
notenoughreasonsforclaire Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Kak' da pošaljem PM nekom bendu (nema ono "add friends" već samo "like")?
mirjam Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Kak' da pošaljem PM nekom bendu (nema ono "add friends" već samo "like")?Pored tog Like stoji Messages, ako su dozvolili opciju za slanje poruka. Ako toga nema onda mislim da i ne mozes da saljes poruku.
Hamlet Strašni Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 jesi me anfrendovao? ili ti se i dalje blago smešim :)nisam. ali mi se ne smesis jer ti vise nema slike a inace, da li u fb postoji opcija beleski kod prijatelja. Konkretno negde da kod imena prijatelja napisem nesto sto mi je vazno za njega a nema na fb kao podatak a ja ga znam. broj kosulje npr ili nik na ppp?
Recommended Posts