Jump to content
IGNORED

šah je šah

Quizmaster

Recommended Posts

Posted (edited)

juce je carlsen dobio grischuka 15-8. pre bulleta je bilo 8-7 ali ga je kasnije izdominirao.

evo za veceras od 19.00 nakamura vs vachier-lagrave

nadam se da ce u finale ici nakamura pa da ga gledamo protiv carlsena.

Edited by 189-
  • 2 weeks later...
Posted

Који је то наш мајстор изгубио на једној табли од несрећног Трининађанина?

Posted

Победа на Сингапуром 3-1. Прве две табле реми, остале две победе.

Дамен победиле Малезију 3 1/2-1/2

Posted (edited)

Мушакрци тренутно 9-ти, без пораза, али нас онај Трининад кошта, сутра са САД, вероватно да ће да пукнемо. Јуче против Словенаца није играо Седлак, игао је Маркуш који је пукао.

Жене тренутно  2, сутра играју са једним од главних фаворита-Украјином.

САД мушка постава:

Caruana, Fabiano

Nakamura, Hikaru

So, Wesley

Shankland, Samuel L

Реално су јачи и да извучемо реми, добро.

Иначе, тренутно, наша трећа табла, Инђић Александар, у врху по појединачном резултату, момак 1995 годиште.

Даме, Украјина је фаворит а Великић Адела је у врху по појединачном резултату, исто трећа табла.

Edited by Korki
Posted

kako mi ide na zivce da svaki dan ovaj chess24 zabaguje ili signal sa turnira ne znam vec sta...kako to da je toliko tesko to popraviti...

Posted

nisi imao šta da vidiš, razvalili nas Ameri ko trećekategornike. 

Posted

sto nema perunovica?

Колико знам, због породичних обавеза, тако нешто као образложење.

Седлак и Маркуш одмах пукли. Инђић је реми а мислим да ће и Иванишевић против Каруане на првој табли да извуче реми, можда чак и победи. Али нас Седлак и Маркуш растурају, лоша форма.

И девојке ће од Украјине да изгубе, тако све сада личи. Наша прва табла је већ изгубила, трећа табла је реми а преостале две табле не видим да могу да добију, само да изгубе.

Posted

Navodno je Ivanisevic imao dobitak protivu Karuane u 61. potezu, da je odigrao Sg3 uz e4. Jebem li ga, stvarno deluje da su beli pesaci tad nezaustavljivi (a dva vezana slobodnjaka na 6. redu vrede kao top, kako nas je ucio jos cika Filidor), ali ko zna sta bi ovaj manijak izvukao iz dupeta.

Posted (edited)

možda bi izvukao neki remi top i pešak protiv dame? ne vidim kako drugačije.

edit: ali evo sad gledam uopšte nije lako crnom da napravi poziciju pešak na d6, top na e5 i kralj negde do pešaka. to bi, valjda, bio remi.

Edited by IvanIvan