MocaVukotic Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 (edited) šta fali Buljanu, nisam pratio Hajduka, al mi je on ostao uz Šurjaka u pamćenjune fali mu ništa, nego ovaj zajebava. kad je hajduk dobio onda 6-1 na JNA, skandiralo mu se kao da je u sred splita. sad se setih i jureta jerkovića, pa i velikog talenta žungula. imamo i forumaša s tim imenom, nema ga nešto...sećam se jedne tekme s kraja 80-ih, ja klinac na jugu, a oni napunili sever. svi u narandžastom, izvrnuli fajerke. beše 2-0 za nas, čini mi se. Edited July 16, 2013 by MocaVukotic
Otto Katz Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 A najviše mi se zapravo kenja od te beogradske* priče o puku, dišpetu, splićankama, partizanstvu, antifašizmu, kurcupalcu i šta ti ja znam šta sve ne.*čak nose dresove i šalove ponekad ovde Hoćeš reći da Hajduk ima neki magnetizam, magiju neku koja privlači i Beograđane?
Dr Arslanagić Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 što se mene tiče imai šta fali tome što ponekad nosim dres? istina, radije bih onaj sa petokrakom ali ga je teško nabaviti
Ajant23 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Hoćeš reći da Hajduk ima neki magnetizam, magiju neku koja privlači i Beograđane?Šta on hoće, pojma nemam... Ja sam se rodio i nasledio da navijam za Partizan, a nasledio i da mi Hajduk bude drugi najdraži... Tada, nisam pitao zašto, a danas više nije ni bitno...
Yoda Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 (edited) sve to ima svoje, dakakoDobro, ovo je zvanican folklor koji se podrazumevao.No, kad smo kod fotke, Ajduka, velike cetvorke. Ima jedna prica, kako su iz Zvezdine uprave negde sredinom sedamdesetih, na Trofeju Marjan (a igrala Velika 4) predlozili da svi zajedno poloze cvece na spomenik palim partizanima. To je bila prozivka za deo purgerske uprave koji se jos batrgao u ostacima Proljeca, da sa Srbima budu na istom zadatku...I sve to pod Titovom egidom.edit: duplo Edited July 16, 2013 by Yoda
MancMellow Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Hoćeš reći da Hajduk ima neki magnetizam, magiju neku koja privlači i Beograđane?Naravno da ima. Not me though. Ja preferiram purgere, odnosno zagorce :P ostalo mi od bivse tazbine (doduse ubeogradjene odavno...)
Yoda Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 (edited) što se mene tiče imaPlus 1. Edited July 16, 2013 by Yoda
Ajant23 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 No, kad smo kod fotke, Ajduka, velike cetvorke. Ima jedna prica , negde s kraja sedamdesetih, kako su iz Zvezdine uprave negde sredinom sedamdesetih, na Trofeju Marjan (a igrala Velika 4) predlozili da svi zajedno poloze cvece na spomenik palim partizanima. To je bila prozivka za deo purgerske uprave koji se jos batrgao u ostacima Proljeca, da sa Srbima budu na istom zadatku...I sve to pod Titovom egidom. http://www.youtube.com/watch?v=LqpVYZcM6qU
tangodelta Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 šta fali Buljanu, nisam pratio Hajduka, al mi je on ostao uz Šurjaka u pamćenju Ne fali nista, ali je to kao da iz danasnje generacije Barcelone izdvojis Pedra - ono, dobar je, ali bih pre njega naveo 10 igraca.
Yoda Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=LqpVYZcM6qUCrven fesic, maaamo...Aj sad ti, Bato Zivotinjo!
Ajant23 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Ne fali nista, ali je to kao da iz danasnje generacije Barcelone izdvojis Pedra - ono, dobar je, ali bih pre njega naveo 10 igraca. Brate, pozivaš se na istoriju i repliciraš navijaču Zvezde... On je na Marakani u ona vremena gledao pravog majstora kako lobuje iz malog mozga i ludog majstora kako daje dva gola Barsi na istom meču... Jeres je ove sadašnje pimplere, kojima ste pukli 2 miliona evra da vas počaste sa gostovanjem trećeg tima i brukaju istoriju Hajduka i Poljud, prenositi u ono vreme...
Ajant23 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Šta hoćeš više sa tim, evo ti je engleska politička mapa Francuske... Glavni grad pišu isto, drugačije izgovaraju... Ostala mesta pišu na francuskom...I, kakve ovo ima veze sa Hajdukom, ispašće još da trolujem, a pojma nemam gde da ti repliciram...
kud u maglu Simoviću Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Brate, pozivaš se na istoriju i repliciraš navijaču Zvezde... On je na Marakani u ona vremena gledao pravog majstora kako lobuje iz malog mozga i ludog majstora kako daje dva gola Barsi na istom meču... Jeres je ove sadašnje pimplere, kojima ste pukli 2 miliona evra da vas počaste sa gostovanjem trećeg tima i brukaju istoriju Hajduka i Poljud, prenositi u ono vreme...
Recommended Posts