Jump to content
IGNORED

Hajduk

Otto Katz

Recommended Posts

Posted (edited)
šta fali Buljanu, nisam pratio Hajduka, al mi je on ostao uz Šurjaka u pamćenju
ne fali mu ništa, nego ovaj zajebava. kad je hajduk dobio onda 6-1 na JNA, skandiralo mu se kao da je u sred splita. sad se setih i jureta jerkovića, pa i velikog talenta žungula. imamo i forumaša s tim imenom, nema ga nešto...sećam se jedne tekme s kraja 80-ih, ja klinac na jugu, a oni napunili sever. svi u narandžastom, izvrnuli fajerke. beše 2-0 za nas, čini mi se. Edited by MocaVukotic
Posted
A najviše mi se zapravo kenja od te beogradske* priče o puku, dišpetu, splićankama, partizanstvu, antifašizmu, kurcupalcu i šta ti ja znam šta sve ne.*čak nose dresove i šalove ponekad ovde
Hoćeš reći da Hajduk ima neki magnetizam, magiju neku koja privlači i Beograđane?
Posted

što se mene tiče imai šta fali tome što ponekad nosim dres? istina, radije bih onaj sa petokrakom ali ga je teško nabaviti

Posted
Hoćeš reći da Hajduk ima neki magnetizam, magiju neku koja privlači i Beograđane?
Šta on hoće, pojma nemam... Ja sam se rodio i nasledio da navijam za Partizan, a nasledio i da mi Hajduk bude drugi najdraži... Tada, nisam pitao zašto, a danas više nije ni bitno...
Posted (edited)
sve to ima svoje, dakakozvezda-dinamo-maj-1980.jpg
Dobro, ovo je zvanican folklor koji se podrazumevao.No, kad smo kod fotke, Ajduka, velike cetvorke. Ima jedna prica, kako su iz Zvezdine uprave negde sredinom sedamdesetih, na Trofeju Marjan (a igrala Velika 4) predlozili da svi zajedno poloze cvece na spomenik palim partizanima. To je bila prozivka za deo purgerske uprave koji se jos batrgao u ostacima Proljeca, da sa Srbima budu na istom zadatku...I sve to pod Titovom egidom.edit: duplo Edited by Yoda
Posted
Naravno da ima. Not me though. Ja preferiram purgere, odnosno zagorce :P ostalo mi od bivse tazbine :mellow: (doduse ubeogradjene odavno...)
Posted (edited)
što se mene tiče ima
Plus 1. Edited by Yoda
Posted
No, kad smo kod fotke, Ajduka, velike cetvorke. Ima jedna prica , negde s kraja sedamdesetih, kako su iz Zvezdine uprave negde sredinom sedamdesetih, na Trofeju Marjan (a igrala Velika 4) predlozili da svi zajedno poloze cvece na spomenik palim partizanima. To je bila prozivka za deo purgerske uprave koji se jos batrgao u ostacima Proljeca, da sa Srbima budu na istom zadatku...I sve to pod Titovom egidom.
http://www.youtube.com/watch?v=LqpVYZcM6qU
Posted
šta fali Buljanu, nisam pratio Hajduka, al mi je on ostao uz Šurjaka u pamćenju
Ne fali nista, ali je to kao da iz danasnje generacije Barcelone izdvojis Pedra - ono, dobar je, ali bih pre njega naveo 10 igraca.
Posted
Ne fali nista, ali je to kao da iz danasnje generacije Barcelone izdvojis Pedra - ono, dobar je, ali bih pre njega naveo 10 igraca.
Brate, pozivaš se na istoriju i repliciraš navijaču Zvezde... On je na Marakani u ona vremena gledao pravog majstora kako lobuje iz malog mozga i ludog majstora kako daje dva gola Barsi na istom meču... Jeres je ove sadašnje pimplere, kojima ste pukli 2 miliona evra da vas počaste sa gostovanjem trećeg tima i brukaju istoriju Hajduka i Poljud, prenositi u ono vreme...
Posted
serbia.gif
Šta hoćeš više sa tim, evo ti je engleska politička mapa Francuske... Glavni grad pišu isto, drugačije izgovaraju... Ostala mesta pišu na francuskom...FrancePoliticalMap.gifI, kakve ovo ima veze sa Hajdukom, ispašće još da trolujem, a pojma nemam gde da ti repliciram...
Posted
Brate, pozivaš se na istoriju i repliciraš navijaču Zvezde... On je na Marakani u ona vremena gledao pravog majstora kako lobuje iz malog mozga i ludog majstora kako daje dva gola Barsi na istom meču... Jeres je ove sadašnje pimplere, kojima ste pukli 2 miliona evra da vas počaste sa gostovanjem trećeg tima i brukaju istoriju Hajduka i Poljud, prenositi u ono vreme...
:huh: