levi Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 A i Cige ne čitaju ovo, oni su siromašni i nemaju internet. victimless crime franjevciHvataš se za slamkuTako ne govore ni Minka i Poručnik Spasić i Mašera, a ti si tamo kao neko od prosvećenjih među vama. Toliko smo bolji od vas.
Ryan Franco Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (edited) Toliko smo bolji od vas. +1Dok se sa jedne strane te na taj način pomaže rešavanje besmislenog konflikta na graničnim prelazima između dveju zemalja, na drugoj se između redova uzvikuje Srbija Srbima i značajan deo srbijanske populacije usmerava ili ka visokim pećima ili ka navedenim graničnim prelazima. Edited July 7, 2013 by McCabe
Ryan Franco Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 moderacijo, molim vas, splitujte nas sa splitskog na neki bolji topik dole. :)
dekki Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ne kazem da je u redu, nego da mogu da razumem odakle je nastala frka, imajuci u vidu ove okolnosti. Kao sto sam napisao u prethodnom postu, u timu i sada imamo Vukovica koji je dosao iz Buducnosti, prosle godine smo imali Stojanovica i Subasica i niko od njih nije pobegao iz Splita zbog svoje nacionalnosti.S druge strane, licemerno je da se nad ovim zgrazavaju navijaci na cijoj tribini se viore zastave Srpske radikalne stranke ili transparenti Cetnici sever.Takodje je smesno da se nad ovim zgrazava Kurir, koji vidi ustasko U na Dodigovoj majici i na Koncarovim tramvajima.Vidi gore. Значи кад са трибина навијачи заурлају "Србе на врбе", "тко не скаче, Православац је", "уби Србина", Србима што играју у Хајдуку срце треба да је пуно радости. Екс градоначелник и по службеној дужности финансијер Хајдука - "не бих волео Србина за зета у обитељи". Стварно ко не би пожелео тако лепу добродошлицу у Хајдукову обитељ.Згражавање овде иде у 2 правца. Једно је према навијачима због увреда. Друго је према играчима који пристају да буду дискриминисани од својих навијача због порекла и вере. То важи за било који стадион и било коју трибину. Лицемерно може бити једино згражавање што је неко одбио да буде изложен верској и националној дискриминацији.
assück Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 moze, sto da ne. ja svakodnevno koristim picke grobarske u komunikaciji i uopste se ne ljutim :)
Ajant23 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 moze, sto da ne. ja svakodnevno koristim picke grobarske u komunikaciji i uopste se ne ljutim :)Slabo sam u toku, izvini što ovako upadam, ali na koga misliš kada upotrebljavaš boldovanu sintagmu?
Прслин Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Koliko sam ispratio, onaj koji je okacio clanak je upravo u 'Cetnici sever' fazonu. Погрешио си, ја сам више у Четници запад фазону. Шта покушаваш да докажеш, да га нису на интернету прозивали по националној основи и претили му? Ено га гугл па провери, не знам на ком га порталу нису поткачили. Слично се и Роби провео код сличних болида код нас, али срећом су мање утицајни па није морао пар дана после потписивања да раскида уговор и бежи као Галишић.Него, да се мало померимо ка фудбалскијим темама: шта мислиш да ли ће се травнати тепих на Пољуду брзо опоравити након Томпсоновог концерта? Гледам нешто слике и плашим се да ће бити проблема да озелени до ваше прве утакмице у квалификацијама за Лигу Европе. Покушао сам и снимке концерта да гледам, али очигледно не разумем речи, све ми се нешто чини да певају о Србима, а у ствари сигурно певају о Партизановцима. И мислио сам да су вам дресови бели а не црни, али ето опет грешка.
porucnik vasic Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Prvi antifašisti Evrope!Драго ми је да и у наше браће католика ово сазнање долази на видело.
tangodelta Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Значи кад са трибина навијачи заурлају "Србе на врбе", "тко не скаче, Православац је", "уби Србина", Србима што играју у Хајдуку срце треба да је пуно радости. Екс градоначелник и по службеној дужности финансијер Хајдука - "не бих волео Србина за зета у обитељи". Стварно ко не би пожелео тако лепу добродошлицу у Хајдукову обитељ.Згражавање овде иде у 2 правца. Једно је према навијачима због увреда. Друго је према играчима који пристају да буду дискриминисани од својих навијача због порекла и вере. То важи за било који стадион и било коју трибину. Лицемерно може бити једино згражавање што је неко одбио да буде изложен верској и националној дискриминацији. Bold 1: Totalno netacno. Za razliku od nasih severnih rivala iz sadasnje i istocnih iz bivse nam domaje, Hajduk je firma, koja posluje po trzisnim principima, koju ne finansira ni lokalna ni nacionalna politika. Mi nemamo gradonacelnika koji placa gostovanja za evropska takmicenja, niti imamo potpredsednika vlade koji saziva ponocne sednice u cilju spasavanja propalog kluba, niti imamo misteriozne donatore koji placaju strane trenere. Od 2008, kada je Hajduk postao s.d.d., klub nije dobio jednu kunu od grada, koji je vecinski vlasnik.Bold 2: ja nisam video da se neko zgrazavao postupkom ovog momka. Ja ga potpuno razumem i 100% sam uz njega u toj odluci. Ono sto meni smeta je kada moralne lekcije o nacionalizmu i primitivizmu drze Kurir i Cetnici Sever.Погрешио си, ја сам више у Четници запад фазону.Шта покушаваш да докажеш, да га нису на интернету прозивали по националној основи и претили му? Ено га гугл па провери, не знам на ком га порталу нису поткачили. Слично се и Роби провео код сличних болида код нас, али срећом су мање утицајни па није морао пар дана после потписивања да раскида уговор и бежи као Галишић.Него, да се мало померимо ка фудбалскијим темама: шта мислиш да ли ће се травнати тепих на Пољуду брзо опоравити након Томпсоновог концерта? Гледам нешто слике и плашим се да ће бити проблема да озелени до ваше прве утакмице у квалификацијама за Лигу Европе. Покушао сам и снимке концерта да гледам, али очигледно не разумем речи, све ми се нешто чини да певају о Србима, а у ствари сигурно певају о Партизановцима. И мислио сам да су вам дресови бели а не црни, али ето опет грешка. Zaista ne znam u cemu je problem - da li je iko tvrdio da mu nisu pretili? Moje stajaliste je samo da nema smisla da nad time iscudjava Kurir, koji vidi ustasko U na Koncar tramvajima. Kao sto i sam kazes, i kod vas je bilo slicno kada je dolazio Prosinecki, koji je pritom legenda drzavnog projekta kluba.Sto se tice fudbalske teme: Ne znam, mislim da ce da traze savet od jednog kluba koji je takodje organizovao koncert eks-rockera na svom travnjaku.Драго ми је да и у наше браће католика ово сазнање долази на видело. Ne beri brige brate po naciji. U zapadnim, primorskim krajevima Srbije, gde obitavaju Srbi-katolici, je dobro poznat i veoma cenjen udruzeni cetnicko-italijanski doprinos konacnom slomu fasizma.
Прслин Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Zaista ne znam u cemu je problem - da li je iko tvrdio da mu nisu pretili? Moje stajaliste je samo da nema smisla da nad time iscudjava Kurir, koji vidi ustasko U na Koncar tramvajima. Kao sto i sam kazes, i kod vas je bilo slicno kada je dolazio Prosinecki, koji je pritom legenda drzavnog projekta kluba. Да, са том ситном разликом што је код нас Роби остао. Ето, бар ту да вас победимо када већ немамо прилику да то обавимо на терену.Што се Курира тиче, заиста не капирам шта заиста не знаш: коме трне стојко за Курир и трамваје, причамо како су усташе отерале Србина из Хајдука тиме што су му претили на фејсу и по порталима. И то 2013. године, да не заборавим. То што ти из мени непознатих разлога покушаваш да то представиш као Курирову вест иако су је пренели сви медији у Србији и потврдио онај ваш неки функционер што је раскинуо уговор у име Хајдука је.. не знам, нађи неку реч која ће мало да те постиди али не и да те увреди пошто сам фин и пристојан човек и желим да ти укажем на грешке у размишљању не зато што сам супериоран, већ зато што верујем да можеш да се поправиш и напредујеш и оствариш као особа.Sto se tice fudbalske teme: Ne znam, mislim da ce da traze savet od jednog kluba koji je takodje organizovao koncert eks-rockera na svom travnjaku.А, значи проблем са Томпсоном је што је "екс рокер"...
Recommended Posts