Jump to content
IGNORED

Hajduk

Otto Katz

Recommended Posts

Posted

Da da, srećan rođendan i sve to, nego... Smatram da je ovo pravi trenutak da pitam kada ćete da vratite onu srebrninu što ste pozajmili?

Posted

Vazda je Torcida bila zajebanija od Zagrebackih pozera, zato i postujem Hajduk vise od Dinama, ali ova proslava je zajebala sve. Grad je izgledao kao da gori, a svaki zbun i drvo su okitili belim papirnim rolnama. Nista slicno nisam video nikada u zivotu.

Posted (edited)

Taj rad. Btw, i ja bih pre stavio Žungula ili Asanovića pre Džonija.Što se tiče :s_c: , kamo Dušan Pešić?

Edited by henrik larsson
Posted (edited)

evo iz prve ruke od jednog Spliće:"neznan jel ima to na slikama to al sve ulice al SVE ulice imaju bile papire i zastave iznad ceste, sva stabla i grmovi su puni onih bilih rola sta se bacaju na utakmici sa tribina...ja stvarno neznan odakle torcidi toliko love, evo jucer je meni neki stari torcidaš u parku, di se skupljala torcida spinut, da dvi bengalke da ih zapalin... ugl dili su ih po cilom gradu a jedna dođe najmanje 70 kn..."

Edited by nemoderisani
Posted

Za proslavu 100 godina postojanja kluba se moze lako skupiti kinta, pa ne cudi sto su ovako otvorili. I odlicno sto je sve tako ispalo.

Posted

ko je pri televizoru HRT 1. emisija se zove Glava u balunu.prvi put video Bearu i jos neke :Hail: :Hail: :Hail:

Posted (edited)

Srecan rodjendan Splicanima. Uspomene sa stare plinare :wub:

Edited by dragance
Posted
Za proslavu 100 godina postojanja kluba se moze lako skupiti kinta, pa ne cudi sto su ovako otvorili. I odlicno sto je sve tako ispalo.
Tacno... skupi se za sto godina. Dinar po dinar, kuna po kuna i eto...