Jump to content
IGNORED

Hajduk

Otto Katz

Recommended Posts

Posted

Hajduk - Dinamo Bukurešt 3-0 , prva 1-3.Nakon dugo, dugo, dugo vrimena Hajduk prošao euro protivnika.Nako dugo, dugo, dugo vrimena Hajduk odigrao odličnu utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme kad su pala sva tri gola.Drugo su se zatvorili i Rumunji preuzeli dominaciju na terenu, bez posljedica.30.000 navijača, večinom svi u bijele majce, Torcida vrhunska, fantastično navijanje tokom cijele utakmice.Hajduk je jučer posjetio na stare dane velikih euro utakmica na Poljudu.http://www.youtube.com/watch?v=ho-rD_Aa_v8&feature=player_embedded#!

Posted (edited)

Jebemti zaboravio sam kad je zadnji put Hajduk nekog dobio u Evropi. Potpuno zaboravljen osjećaj. :D Ali odustajanje od igre u II poluvremenu nije kažnjeno samo i samo zahvaljujući velikoj sreći. Tomasov je namješta na ljevicu ko Arjen, samo puno bolje. :D

Edited by king louie
Posted

Opet Rumunji, FC Unirea Urziceniprva u Splitu, ako se ovo prođe hajduk bi prvi put nakon 1995 igrao neku Evropsku ligu.gledajući njihovu ligu ovi su puno jaći od Dinamabiti će zajebano

Posted
Opet Rumunji, FC Unirea Urziceniprva u Splitu, ako se ovo prođe hajduk bi prvi put nakon 1995 igrao neku Evropsku ligu.gledajući njihovu ligu ovi su puno jaći od Dinamabiti će zajebano
Zajebano. Oni su bese prosle godine dobri bili u LS?
Posted

2-2-2 su imali, treci iza Stutgarta i Sevilje.

Posted

Teško, teško... ali moglo je i mnogo gore. Nezgodno je što je prva u Splitu. Nisam optimist.

Posted
2-2-2 su imali, treci iza Stutgarta i Sevilje.
Onda su u LE jasno pukli od L'poola. Koliko ih se sjećam od prošle godine, mnogo su zajebanija ekipa od ovog Hajduka. Treba dobiti 1:0 doma, pa gristi noktima zubima remizu tamo.
Posted

Baš tvrdo igraju, ali nisu nesavladivi. Šanse su male, ali ako ponovite ludilo od sinoć imate šanse da dobijete kući bez primljenog gola, a onda tamo šta bude.

Posted
Baš tvrdo igraju, ali nisu nesavladivi. Šanse su male, ali ako ponovite ludilo od sinoć imate šanse da dobijete kući bez primljenog gola, a onda tamo šta bude.
Vrlo tvrdo. Jedino su im predsednik i trener (u znak solidarnosti) otišli zbog dugova, klub se gasi, igrači mesecima nisu videli ni kintu, neki ne žele da igraju dok ne budu isplaćeni...ako ih Hajduk ne pobedi neka se i sam ugasi...
Posted

kaze jednom mom drugaru jedan navijac hajduka, pre par nedelja, na jednoj plazi otoka vis:da je maminho kod nas bili bi prvaci evrope :Hail::lol:

Posted
Vrlo tvrdo. Jedino su im predsednik i trener (u znak solidarnosti) otišli zbog dugova, klub se gasi, igrači mesecima nisu videli ni kintu, neki ne žele da igraju dok ne budu isplaćeni...ako ih Hajduk ne pobedi neka se i sam ugasi...
Je li istina ovo? Nisam obavešten brzojavom. U pa to onda mijenja sve.
Posted

Pa istina je osim ako neki novinari nisu odlučili da se zabave izmišljanjem vesti da je Unirea pred gašenjem, da je predsednik pobegao, da je trener dao ostavku, da pola tima ne želi da igra dok ne bude isplaćeno.

Posted

A zašto se to ne vidi na kladionicama? Trenutni kurs za prolaz je 1,95 Hajduk, 1,75 Unirea. Da bi i raspala Unirea još uvijek bila jača?

Posted

E pa sad, najbolje da znam zašto kladža i zašto kladža ne. :) Da znam, sad bih bio bogat čovek...