Jump to content
IGNORED

Hajduk

Otto Katz

Recommended Posts

Posted

ili ovako: O Splite na što spadne

Posted

^^ & ^^^Ovo je gradonacelnik Splita?! :blink:

Posted
^^ & ^^^Ovo je gradonacelnik Splita?! :blink:
:blink: :blink: :blink: nije valjda?!vozi dvjesto! :o
Posted

Molila bih modove za 1 split topica za prekaljene fanove Žele Rumkea.Inače, sramim se priznati, o novome treneru svetinje ne znam ništa, ali otprilike isto i očekujem. Šta da bilo ko napravi od ekipe koja je pripreme odrađivala razgibavajući se...tojest, nije ih odrađivala, što igrači jedan po jedan otvoreno govore. Čisto mi žao sirotog Ibričića, jedinog sa suvislom igrom i zalaganjem.Ali ajd, može i gore. :Hail:

Posted
Molila bih modove za 1 Split topica za prekaljene fanove Žele Rumkea.
Posted
O Splite na što spadne
A sta, Split je bio kao neki centar kulture jel? :lol:
Posted

a sta je politicki korektno, da se kupuje kod keruma ili ne? ima li alternative?

Posted
Pa ne znamo, čekamo da Gradu mjeru kulture uzmu forumski wubovi onelinerima i lolovima.
ne neg da je reko dubrovnik, zagreb ili nesto drugo, nema frke ali split i kultura :lol:
Posted
a sta je politicki korektno, da se kupuje kod keruma ili ne? ima li alternative?
Pa država je u vlasništvu tajkuna, zašto da se svi fino ne ufatimo u kolo? :D Misliš na Torcidin prostest? Nije stvar u svakom krkanu koji se dočepa kluba per se, nego u modusu operandi dovođenja i smjenjivanja stručnog kadra, upitne kvalitete, ali zato ne toliko upitnog osobnog i inog interesa u klubu i tek kozmetičkih promjena u tom smjeru, već godinama. Torcida je inzistirala na raspisivanju javnog natječaja, pa kako bude, ako i Svaguša, Rumke, ili bilo ko.
...
Nisam ti ja kriva šta si se nacrtao, štaš sad. :)