Jump to content
IGNORED

Hajduk

Otto Katz

Recommended Posts

Posted

ovaj anas je u najavi odlican igrac..a burazer mu dodje kao deo paketa...

Posted

raspad: Hajduk Split [0 - 2] Inter Z.18' [0 - 1] M. Grgurovic 22' [0 - 2] T. Saric

Posted

Okreni-obrni, od čitave tzv velike četvorke, Partizan najviše liči na organizovan klub.Taman pomisliš da se Hajduk uspešnom vlasničkom transformacijom rešio finansijskih problema i sada će krenuti luuudilo, kad u stvari shvatiš da je opet bila stvar u nesposobnim kadrovima, naročito među onima koji se bave selekcijom igrača, odnosno strukom!Kako je moguće da Hajduk čitavu prošlu sezonu kukumavči zbog deficita napadača, a onda početkom ove sezone ponovo dođe u istu, možda čak i nepovoljniju situaciju prodajom Kalinića?! Kako je moguće da jedan normalan klub, koji kao ima neke ambicije, proda svog najboljeg igrača nekoliko dana uoči važnog evropskog meča?!Kako je moguće da samo Partizan vodi računa o omladinskom pogonu?! Zašto plaćaju trenere omladinskih pogona Zvezde, Hajduka i Dinama kada već godinama, da ne kažem decenijama, nisu stvorili nekog igrača?! Ne mislim na nekog supertalenta, već na igrača koji će biti kompetitivan u evropskim i svetskim okvirima?!Možda je radikalno, ali treba srušiti sve te stadione, preorati te parcele i izgraditi predivne parkove sa ljuljaškama, toboganima, kioscima za prodaju kokica i šećerne vune, ... Ili barem azile za pse-lutalice!

Posted

Kolko si ti nalupetao, svaka čast.Dinamo je u zadnjih sedam godina stvorio sljedeće reprezentativce, Kranjčara, Eduarda, Modrića, Ćorluku, procjenjujem da zajedno trenutno vrijede barem pedeset milijuna Eura, sada su u prvoj ekipi budući reprezentativci Badelj i Lovren(sa 19 godina je već dobio poziv za reprezentaciju).Zatim, Sharbiniji Kosova vidjeli nisu. Oni su Palestinci kojima je otac u Hrvatsku došao iz izjeglištva u Jordanu.

Posted
Kolko si ti nalupetao, svaka čast.Dinamo je u zadnjih sedam godina stvorio sljedeće reprezentativce, Kranjčara, Eduarda, Modrića, Ćorluku, procjenjujem da zajedno trenutno vrijede barem pedeset milijuna Eura, sada su u prvoj ekipi budući reprezentativci Badelj i Lovren(sa 19 godina je već dobio poziv za reprezentaciju).Zatim, Sharbiniji Kosova vidjeli nisu. Oni su Palestinci kojima je otac u Hrvatsku došao iz izjeglištva u Jordanu.
Ne može ti odgovoriti...A i post na koji odgovaraš je iz razumljivih razloga obrisan.
Posted

Modric, a cini mi se i Corluka, nisu izasli iz Dinamove omaldinske skole.Kupio ih Dinamo u paketu od Zapresica, one sezone kada je Zvezda igrala protiv njih.

Posted
Modric, a cini mi se i Corluka, nisu izasli iz Dinamove omaldinske skole.Kupio ih Dinamo u paketu od Zapresica, one sezone kada je Zvezda igrala protiv njih.
Pozajmice. Modrić je došao još kao klinac u Dinamo iz Zadra.
Posted (edited)

Točno, oba su bila posuđena u Inter. Modrić je u Dinamu negdje od četrnaeste-petnaeste, a Ćorluka je u Dinamo počeo trenirati nogomet.

Edited by Ugor
Posted
Kako je moguće da samo Partizan vodi računa o omladinskom pogonu?! Zašto plaćaju trenere omladinskih pogona Zvezde, Hajduka i Dinama kada već godinama, da ne kažem decenijama, nisu stvorili nekog igrača?! Ne mislim na nekog supertalenta, već na igrača koji će biti kompetitivan u evropskim i svetskim okvirima?!
Obožavam tu uvreženu floskulu o Partizanovoj omladinskoj školi. Može li neko stariji da se opseti u koje doba prošlog veka je to počelo da se ponavlja kao papagajska mantra?
Posted

pa valjda od partizanovih beba. nisam toliko mator ali mi se cini da to pocinje da se glorifikuje od finala u briselu, na netu ces naci da je kao satro nekom prilikom ta skola proglasena za najbolju u evropu uz ajaksovu i to od UEFE. mislim da u tom timu nije bilo previse prisilno mobilisanih hrvata, madjara i slovenca pa je to pocetak autenticnog i originalnog, my ass, partizana.

Posted

italijani javljaju da je eddy reja na korak od klupe ajduka.

Posted

jel dobise i oni svog zemana?

Posted (edited)

cetvrti trener za mesec dana, ovog nema ni u ljutog bogdanaedit:GPS

Edited by kud u maglu Simovicu
Posted
jel dobise i oni svog zemana?
reja je, kao i zeman, odlican trener. naravno, nema toliko ugleda, najveci dio karijere je proveo u serie b. inace, capellov je veliki prijatelj, i capello je vishe puta govorio kako mu nije jasno zasto niko iz serie a ne uzima eddijasad, kako ce to izgledati u ajduku, to je druga stvar. vrijeme ce pokazati.