October 31, 200816 yr ja izgleda imam internet za ženeal, skine hausa za pola sata. Edited October 31, 200816 yr by MaryPoppins
October 31, 200816 yr jel to dežuraš na samom izvorištu?Da, ja u stvari proizvodim internet. Nemam se cime pohvaliti, pa reko` bar da se jos neko na trenutak oseti lose.
October 31, 200816 yr Da, ja u stvari proizvodim internet. Nemam se cime pohvaliti, pa reko` bar da se jos neko na trenutak oseti lose.ma jok. kome još treba takav net. može da naškodi tolika brzina :Pnego kontam da je taj UL koji imaš maksimalan u srbiji osim za telekom, naravno.
October 31, 200816 yr ma jok. kome još treba takav net. može da naškodi tolika brzina :Pnego kontam da je taj UL koji imaš maksimalan u srbiji osim za telekom, naravno.Ma salim se covece, fotosopovao sam Grunfovu sliku :)Kontao sam da je ovo nemoguce imati izvan Japana, pa sam mislio da ce svi odmah provaliti.
October 31, 200816 yr tjah... ispado' glup :)pomislio sam da radiš kod ovih hohštaplera.znači ipak imam najjači upload :D
October 31, 200816 yr Meni radi standardno (iako se mnogi zale da im net stuca), ali i dalje stara brzina :(
October 31, 200816 yr Meni radi standardno (iako se mnogi zale da im net stuca), ali i dalje stara brzina :( Da, i kod mene standardno, fiksirano na