Jump to content
IGNORED

My Speedtest.net

Venom

Recommended Posts

Posted (edited)

ja izgleda imam internet za žene2990153986_6d6b4dbdab_o.jpgal, skine hausa za pola sata.

Edited by MaryPoppins
Posted
jel to dežuraš na samom izvorištu?
Da, ja u stvari proizvodim internet. :lol: Nemam se cime pohvaliti, pa reko` bar da se jos neko na trenutak oseti lose.
Posted
Da, ja u stvari proizvodim internet. :lol: Nemam se cime pohvaliti, pa reko` bar da se jos neko na trenutak oseti lose.
ma jok. kome još treba takav net. može da naškodi tolika brzina :Pnego kontam da je taj UL koji imaš maksimalan u srbiji osim za telekom, naravno.
Posted
ma jok. kome još treba takav net. može da naškodi tolika brzina :Pnego kontam da je taj UL koji imaš maksimalan u srbiji osim za telekom, naravno.
Ma salim se covece, fotosopovao sam Grunfovu sliku :)Kontao sam da je ovo nemoguce imati izvan Japana, pa sam mislio da ce svi odmah provaliti.
Posted
cool.gif1243568790pc2.png
Slab si, Kudravi, slab si...Negde u Japanu...303941712.png
Posted

tjah... ispado' glup :)pomislio sam da radiš kod ovih hohštaplera.znači ipak imam najjači upload :D

Posted
Imal' iko šugavijeg provajdera?
U Evropi, teško... Možda u Africi...
Posted (edited)
348145056.pngili (minut kasnije)348145572.png Edited by eye of the beholder
Posted

Meni radi standardno (iako se mnogi zale da im net stuca), ali i dalje stara brzina :(348148987.png

Posted
Meni radi standardno (iako se mnogi zale da im net stuca), ali i dalje stara brzina :(348148987.png
Da, i kod mene standardno, fiksirano na 348154891.png