Lezilebovich Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 (edited) WiFi : Ethernet : deljem te u pingu možda i u uploadu, samo šteta što nikako speedtest nije uspeo da se dogega to tog dela :(, jer mi je na ovoj stranici stajao nekih 10ak minuta location: hotel vega sofia Edited August 25, 2015 by Lezilebovich
braca Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Očajan ping jeste, ali ne igram se pa mi i nije toliko vazno
braca Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Jesi daunloudovao internet? nema potrebe, sve je tu kad zatreba, hoces HD film, tu je za par minuta... sve moje vazne stvari sam stavio u oblak
katamaran Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 (edited) sve moje vazne stvari sam stavio u oblak https://www.youtube.com/watch?v=bsTLEoz5cIM Meni je 16 down bio puna kapa. Ubrzanja posle toga mi nesto previse nisu ni trebala Sad bi mogli malo up da poprave. edit: od prvog broadband dana placam otprilike istu cifru za net. Krenulo se od 256/64 (kbits) pa se raznim dupliranjima i prelaskom kod boljeg provajdera doslo do ovoga :) Edited August 26, 2015 by katamaran
katamaran Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Izgleda ubrzao SBB malo. Dodali mi desetak down i jedan up Ne tako davno bi mi samo taj dodatak bio wow a sad... Proslo doba kad sam se lozio na povecanje brzina :(
Lord Stef Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Veci wtf ovde je sto je slower than 64% of RS. Sto dalje implicira da je sa ovom brzinom bolji od trecine RS
renne Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 Veci wtf ovde je sto je slower than 64% of RS. Sto dalje implicira da je sa ovom brzinom bolji od trecine RS [emoji3]To uzimaju od uvek, tipa pre 20 godina sa dial upa, pa je zato takav prosek
Recommended Posts