kovik Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Ma ok, videh i ja šta je, nego kakvi su ti utisci što se filma tiče?Ok, daleko od remek dela, ali vredi pogledati. U sv. sl. je interesantan makar zbog potpuno drugačije estetike u odnosu na ono na šta smo svi nažalost navikli (live action anime režisera & poljska produkcija).Da ne zaboravim, pominje se i "Ghost in the Shell". Jesi li to možda gledao?Jel' ti mene možda zezaš? :D GitS je apsolutni vrh anime produkcije, i jedan od najboljih SF filmova ikad. Mislim, samo pogledaj ovo:
Lavinia Amaldi Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 ako se uopste dobro nesto secam, postojao je neki (holivudski?) film o medijskom ratu protiv srbije a u vezi bombardovanja i kosova, par poznatih glumaca je glumilo u njemu, secam se samo kako su fotosopirane slike koje su slate u svet kao opravdanje za nato bombardovanje (da li se zvao istina ili nesto u tom stilu)kad guglam o tome ne nalazim nista, a cini mi se da sam film cak i gledala ?
colonelo Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 (edited) ako se uopste dobro nesto secam, postojao je neki (holivudski?) film o medijskom ratu protiv srbije a u vezi bombardovanja i kosova, par poznatih glumaca je glumilo u njemu, secam se samo kako su fotosopirane slike koje su slate u svet kao opravdanje za nato bombardovanje (da li se zvao istina ili nesto u tom stilu)kad guglam o tome ne nalazim nista, a cini mi se da sam film cak i gledala ? Vjerovatno misliš na Wag th DogTu se govori o fiktivnom ratu SAD protiv Albanije, koji je je, u stvari, medijska farsa i zamazivanje očiju javnosti, zbog seksualnog skandala američkog predsednika, koji je pipkao neke djevojčice.Igraju Dastin Hofman, Robert De Niro i još 5-6 poznatih imena.Film je iz 1997. godine, a kod nas je često emitovan na TV tokom bombardovanja 1999. godine, zbog eventualnih sličnosti sa situacijom. Edited April 13, 2010 by colonelo
braca Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 (edited) Mislis na Wag the Dog?P.S. kasnim Edited April 13, 2010 by braca
Boycie Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 (edited) Hvala za preporuke (dis)u-topija :) Stvarno ima jako malo dobrih, bedak. Zaboravih da i Matrix pripada tom klubu, doduse za mene je "Brazil" i dalje usamljeni vrh ;) Edited April 13, 2010 by stvaen
Lavinia Amaldi Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Vjerovatno misliš na Wag th DogTu se govori o fiktivnom ratu SAD protiv Albanije, koji je je, u stvari, medijska farsa i zamazivanje očiju javnosti, zbog seksualnog skandala američkog predsednika, koji je pipkao neke djevojčice.Igraju Dastin Hofman, Robert De Niro i još 5-6 poznatih imena.Film je iz 1997. godine, a kod nas je često emitovan na TV tokom bombardovanja 1999. godine, zbog eventualnih sličnosti sa situacijom. Mislis na Wag the Dog?P.S. kasnimda, da, to je taj.. 'fala :)
ExicPL Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Domaci film, coveku su prijatelji rekli da je dobio na nekoj lutriji (a nije) da bi ih castio, ovaj je kasnije "prso". Jel poznato nekome?
copkillah Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Domaci film, coveku su prijatelji rekli da je dobio na nekoj lutriji (a nije) da bi ih castio, ovaj je kasnije "prso". Jel poznato nekome? ovo, garant.
Mp40 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 mislim da ovo trazim vec treci put ali, ajde opet...Ako neko ima Lordana Zafranovica:- Vecernja Zvona- Testament LZ (Zalazak stoljeca)Javte na PM, trazim vekovima...
MocaVukotic Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 mislim da ovo trazim vec treci put ali, ajde opet...Ako neko ima Lordana Zafranovica:- Vecernja Zvona- Testament LZ (Zalazak stoljeca)Javte na PM, trazim vekovima...jesi proveravao na yugoteka.com?
Mp40 Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 jesi proveravao na yugoteka.com?Evo, registrovo se i pretrazio...nema...
Mp40 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Hvala svima za linkove za Vecernja Zvona... puno!Jos mi Testament LZ nadjite i poslacu vam Hattorijevu slobodniju fotografiju.
notenoughreasonsforclaire Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Hvala svima za linkove za Vecernja Zvona... puno!Jos mi Testament LZ nadjite i poslacu vam Hattorijevu slobodniju fotografiju.Khm...ako ti nije problem, na tjubetu imas film iz dvadesetak delova... lz
Recommended Posts