Jump to content
IGNORED

Tražim film...

Molder

Recommended Posts

Posted
Ma ok, videh i ja šta je, nego kakvi su ti utisci što se filma tiče?
Ok, daleko od remek dela, ali vredi pogledati. U sv. sl. je interesantan makar zbog potpuno drugačije estetike u odnosu na ono na šta smo svi nažalost navikli (live action anime režisera & poljska produkcija).
Da ne zaboravim, pominje se i "Ghost in the Shell". Jesi li to možda gledao?
Jel' ti mene možda zezaš? :D GitS je apsolutni vrh anime produkcije, i jedan od najboljih SF filmova ikad. Mislim, samo pogledaj ovo:
Posted

ako se uopste dobro nesto secam, postojao je neki (holivudski?) film o medijskom ratu protiv srbije a u vezi bombardovanja i kosova, par poznatih glumaca je glumilo u njemu, secam se samo kako su fotosopirane slike koje su slate u svet kao opravdanje za nato bombardovanje (da li se zvao istina ili nesto u tom stilu)kad guglam o tome ne nalazim nista, a cini mi se da sam film cak i gledala :mellow: ? :huh:

Posted (edited)
ako se uopste dobro nesto secam, postojao je neki (holivudski?) film o medijskom ratu protiv srbije a u vezi bombardovanja i kosova, par poznatih glumaca je glumilo u njemu, secam se samo kako su fotosopirane slike koje su slate u svet kao opravdanje za nato bombardovanje (da li se zvao istina ili nesto u tom stilu)kad guglam o tome ne nalazim nista, a cini mi se da sam film cak i gledala :mellow: ? :huh:
Vjerovatno misliš na Wag th DogTu se govori o fiktivnom ratu SAD protiv Albanije, koji je je, u stvari, medijska farsa i zamazivanje očiju javnosti, zbog seksualnog skandala američkog predsednika, koji je pipkao neke djevojčice.Igraju Dastin Hofman, Robert De Niro i još 5-6 poznatih imena.Film je iz 1997. godine, a kod nas je često emitovan na TV tokom bombardovanja 1999. godine, zbog eventualnih sličnosti sa situacijom. Edited by colonelo
Posted (edited)

Hvala za preporuke (dis)u-topija :) Stvarno ima jako malo dobrih, bedak. Zaboravih da i Matrix pripada tom klubu, doduse za mene je "Brazil" i dalje usamljeni vrh ;)

Edited by stvaen
Posted
Vjerovatno misliš na Wag th DogTu se govori o fiktivnom ratu SAD protiv Albanije, koji je je, u stvari, medijska farsa i zamazivanje očiju javnosti, zbog seksualnog skandala američkog predsednika, koji je pipkao neke djevojčice.Igraju Dastin Hofman, Robert De Niro i još 5-6 poznatih imena.Film je iz 1997. godine, a kod nas je često emitovan na TV tokom bombardovanja 1999. godine, zbog eventualnih sličnosti sa situacijom.
Mislis na Wag the Dog?P.S. kasnim
da, da, to je taj.. 'fala :)
  • 2 weeks later...
Posted

Domaci film, coveku su prijatelji rekli da je dobio na nekoj lutriji (a nije) da bi ih castio, ovaj je kasnije "prso". Jel poznato nekome?

Posted
Domaci film, coveku su prijatelji rekli da je dobio na nekoj lutriji (a nije) da bi ih castio, ovaj je kasnije "prso". Jel poznato nekome?
ovo, garant.
Posted

mislim da ovo trazim vec treci put ali, ajde opet...Ako neko ima Lordana Zafranovica:- Vecernja Zvona- Testament LZ (Zalazak stoljeca)Javte na PM, trazim vekovima...

Posted
mislim da ovo trazim vec treci put ali, ajde opet...Ako neko ima Lordana Zafranovica:- Vecernja Zvona- Testament LZ (Zalazak stoljeca)Javte na PM, trazim vekovima...
jesi proveravao na yugoteka.com?
Posted
jesi proveravao na yugoteka.com?
Evo, registrovo se i pretrazio...nema...
Posted

Hvala svima za linkove za Vecernja Zvona... puno!Jos mi Testament LZ nadjite i poslacu vam Hattorijevu slobodniju fotografiju.

Posted
Hvala svima za linkove za Vecernja Zvona... puno!Jos mi Testament LZ nadjite i poslacu vam Hattorijevu slobodniju fotografiju.
Khm...ako ti nije problem, na tjubetu imas film iz dvadesetak delova...