Jump to content

Tražim film...

Featured Replies

:Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail: Ajao matoriiiiii
  • 1 month later...

treba mi pomoc. ovo su poznate

To je španski film (90tih godina snimljen).Neka riba radi u ludnici u kojoj su smešteni seksualni manijaci i oni povremeno beže i siluju na obližnjem groblju...u međuvremenu, neku drugu ribu je silovao neki tip, koji je smrdeo jako (na kraju se ispostavilo da je on radnik u zološkom vrtu koji radi sa nosorozima)...uz sve to, ta silovana riba se u toku tog čina zaljubila u tipa i hoće da ga pronađe, u čemu joj pomaže neki glumac koj glumi daždevnjaka (salamandra) i ima izuzetno visoku telesnu temperaturu (može da zapali vatru)...tu je i neka baba, koja se druži sa silovanom i daždevnjakom....
  • Author

Tražim jedan stariji film... muž i žena žive zajedno u kući ali se iz nekog (sad se tačno ne sećam iz kog) razloga ne podnose. I sećam se jedne scene (oni koji su gledali film prepoznaće) kada zajedno sede za stolom na doručku a on grebe tost i gleda je "značajno" a ona seče meso i isto tako gleda njega "značajno". Mislio sam da glumi Richard Dreyfuss ali kad sam pregledao njegove filmove milslim da ipak nije on. A nije ni film "The War Of The Roses".Da li može neko da mi pomogne o kom filmu se radi?

francuski film, 2000-2003, dve reci.. salim se, ne znam kako se zove zato i pitam. mladjahnu damu udara grom na putu do skole, kasnije dopada internata za ljude sa posebnim potrebama.u nju se zaljubljuje jedan od pedagoga/terapeuta,sto u slobodno veme praktikuje somelijerski trening.posle svadbe (?) pocinju da zive u stanu u nevelikom gradu,po kome ona svukuda pise/lepi cedulje i podsetnike,sto treba da joj pomognu u organizaciji dana,da bi se sve zavrsilo scenom u dvoristu stare fabrike/ depoa,u kojoj oboje govore svojim jezikom,a do drugog dopiru samo nemusti grleni zvuci.

zove se Gypsy woman, fina TV komedijica
Kako nemaju smisla za pol-korektnost - trebalo je da se zove "Rom(a) woman" ili jednostavno Romika...
Kako nemaju smisla za pol-korektnost - trebalo je da se zove "Rom(a) woman" ili jednostavno Romika...
a da igra Romi šnajder
  • 2 months later...

domaci, c/b, bez dijaloga. rane(?) sezdesete. devojcica, oko sest-sedam godina seta beogradom. scena u poslasticarnici. lunja terazijama, putuje autobusima, cini mi se i na savsko kupaliste. ili negde na nbg.muzika. karakteristicna za to vreme.pozedit: dodala secanje na poslasticarnicu.

Edited by le petit nicolas

domaci, c/b, bez dijaloga. rane(?) sezdesete. devojcica, oko sest-sedam godina seta beogradom. scena u poslasticarnici. lunja terazijama, putuje autobusima, cini mi se i na savsko kupaliste. ili negde na nbg.muzika. karakteristicna za to vreme.pozedit: dodala secanje na poslasticarnicu.
Cipelice na asfaltuedit: Stvarno ne radi

Edited by colonelo

da, to je taj. iako se secam samo prve price.hvala :) ps. link ne radi. meni?poz

• 4 weeks later...
  • Author

Jel zna neko da li moze da se nabavi nekako ovaj film:Memo

Trazi se orginal Man in fire. Rimejk je snimljen 2004 sa Denzel W. i Dakotom Faning.Ako neko poseduje neke linkove ... posaljite na pm.Hvala :)

• 2 weeks later...

Traži se film koji je u drugoj polovini devedesetih dobio zlatnog medveda za scenografiju (ili možda specijalne efekte?), a nagrađeni je naš čovek. Sećam se samo bujice vode koja teče hodnicima i stepenicama zgrade. Puno hvala.

Edited by zorglub

idi na IMDB -> Awards (dole levo) -> Berlin

Traži se film koji je u drugoj polovini devedesetih dobio zlatnog medveda za scenografiju (ili možda specijalne efekte?), a nagrađeni je naš čovek. Sećam se samo bujice vode koja teče hodnicima i stepenicama zgrade. Puno hvala.
mene to nesto podseca na delikatesnu radnju, ali ona nije iz druge polovine devedesetih nego iz 1991.i kreka kljakovic je dobio par nagradaevo link:http://www.imdb.com/title/tt0101700/
mene to nesto podseca na delikatesnu radnju, ali ona nije iz druge polovine devedesetih nego iz 1991.
Ne zamerite, događaje prilično dobro pamtim, ali mi ih je užasno teško staviti u pravu vremensku odrednicu, posebno ako su devedesete u pitanju...Svaka čast i puno hvala.