Jump to content

Tražim film...

Featured Replies

Taj film ne postoji.

• Replies 1.2k
  • Views 119k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nema zaista dobrog razloga da covek ne gleda bilo koji film na ovom svetu Pogledas neki film i onda kazes ili dobar film ili jbt koje sranje, i onda uzmes sledeci i tako celog zivota

• Sludge Factory
    Sludge Factory

@copkillah Pa sta je jebo ga ti? 

• Ma dao sam joj ja sve tri verzije koje imam ... moja omiljena je: Director's.Cut Blu-ray rip u 1920x1080p. sa TrueHD audio 5.1. Tu je nešto ispod 26GB ....   PS Moj omiljeni film k

Posted Images

park iz doba jure?

[Ji-Sun] Park iz doba Jure [stublića]

Ma nije bre. angry.gif

On 23. 7. 2010. at 10:33, Šumejker-Levi 9 said:
Radnja filma se događa na zapadu, npr početkom 20. veka. U neko mestašce dolaze ljudi koji traže kosti dinosaurusa. Jedan lik ima crnkinju kao sluškinju, a drugi lik je cool i sprijateljuje se sa decom koja mu na kraju pronađu skelet tiranosaurusa. Celu tu priču priča žena koja na kraju postane kustos u prirodnjačkom muzeju, a koja je jedno od te dece koji traže dinosaurusa.
Ne znam koji je film ali ovako po opisu ne znam ni sto bi hteo da ga gledas? :huh:

Ko kaže da jurim za sebe? <_<

Ubih se tražeći Vozvrashchenie, al ništa.Aj neka neko javi na PM neku dobru lokaciju.

kad je tako zeznuto srčuj poprezimenu autora. imaš pm

On 23. 7. 2010. at 10:33, Šumejker-Levi 9 said:
Radnja filma se događa na zapadu, npr početkom 20. veka. U neko mestašce dolaze ljudi koji traže kosti dinosaurusa. Jedan lik ima crnkinju kao sluškinju, a drugi lik je cool i sprijateljuje se sa decom koja mu na kraju pronađu skelet tiranosaurusa. Celu tu priču priča žena koja na kraju postane kustos u prirodnjačkom muzeju, a koja je jedno od te dece koji traže dinosaurusa.
posle cca 30 sekundi imdb-ovanja:Možda ovo?
  On 25. 7. 2010. at 18:16, copkillah said:
posle cca 30 sekundi imdb-ovanja:Možda ovo?
To careA što si tiče mog imdb-ovanja :isuse:

Nije film, nego serija: išlo pre neku godinu na STB, italijanska.Lik je detektiv iz Amerike kome u poslu u italiji pomažu njegov pas i lokalna policajka.Zna neko o kojoj se seriji radi?

On 29. 7. 2010. at 11:27, cika tale said:
Nije film, nego serija: išlo pre neku godinu na STB, italijanska.Lik je detektiv iz Amerike kome u poslu u italiji pomažu njegov pas i lokalna policajka.Zna neko o kojoj se seriji radi?
Commissario Rex?

Nop.Nije to taj glumac.A policajka je bila Fabijana ili tako nešto.

Tekila i BonetiOvo je link za americku verziju. Kod nas se davala italijanska, sa Alesijom Markuci.

Edited by McCabe

Bravo!Hvala!