Jump to content
IGNORED

Tražim film...

Molder

Recommended Posts

Posted (edited)

Jesi siguran?Mene Triton asocira na onu anime seriju što vrtela na trećem kanalu od 234+ epizoda, a siguran sam da to nije to.imaš neki link, na IMDB se snalazim kao moja devojka u kujni.edit: u stvari, siguran sam da nije Torito (Umi no triton)

Edited by Filozof manijak
Posted

meni isto lici na toritona.

Posted

kazi mi koji je font u latinicnom prevodu i znacu odma'

Posted (edited)

...

Edited by Velecasni Precog
Posted

Nije Triton, on je prikazivan krajem a ne pocetkom osamdesetih, desava se na moru i nema nikakvih majmuna :P

Posted (edited)
Ovako......gledao sam kao klinac crtani dugometražni. Voleo bih opet da ga pogledam, ovo su hintovi:1. crtać je japanski ili kineski (davno sam ga gledao pa ne mogu tačno da odredim)2. gledao sam ga s početka 80ih, tako da mu je to negde odrednica kada je snimljen3. radnja ukratko: japanska/kineska bajka o kralju majmuna, koji je ukrao čarobno oružje (beše neki štap ili bo-motka, koji menja veličinu, sve u svemu neko ultimativno oružjetm) od bogova sa neba, onda oni kreČu u totalnu osvetutm da povrate taj isti štap, a on se onda bori protiv njih i pobeDŽuje ih, posle ga ganjaju i druge strane, valjda neki podzemni demoni, takodjeR zainteresovane za taj štap, i on ih, naravno, sve prebije i postane glavni baja u okolini (a i šire).4. prikazan je na radio televiziji Beograd, sa sve titlom (mislim da je na latinici, ne sećam se fonta)....ako se iko doseti kako se zove dotični film, ima moju večnu zahvalnost i popraviće karmu za 5 promila. FalaPS: ovo je moj prvi post na PPP, nemam pojma što sam ga postovao ovde. Mora da je zbog hormona.
Da nije ovo?Link na wiki: Havoc in Heaven i, link na IMDB: Havoc in HeavenEDIT: Film je dobio nagradu na Londonskom festivalu tek '78, i vreme njegovih retkih TV prikazivanja je bilo u prvoj polovini osamdesetih, pa otuda mislim da bi on mogao biti bez obzira na vremensku razliku... Edited by Ajant23
Posted

Jest', taj je!ih, miline, k'o da sam se vrnuo u predškolsko doba.Hiljadu naklona, o sveznajući Ajante. ;)Fala, još jedared.

Posted
Nije Triton, on je prikazivan krajem a ne pocetkom osamdesetih, desava se na moru i nema nikakvih majmuna :P
cekaj, zar nije bila u Tritonu gomila majmuna na konjima naoruzanih puskama, koji su sikanirali ljude? :unsure:
Posted

nije, retarde, to je knjiga o dzungli.

Posted

nisu puske nego lukovi i strele, nisu majmuni ali imaju repove, to je "Avatar"

Posted (edited)

More, Precog garant referencira na "Opet pakujemo majmune" :PEdit: ili na 12 majmuna Editedit: ili na 12 adminaSvaka slučajnost sa stvarnim događajima i ličnostima je slučajnacool.gif

Edited by Filozof manijak
Posted
nisu puske nego lukovi i strele, nisu majmuni ali imaju repove, to je "Avatar"
I nisu plavi nego rozikasti i imaju brkove i to je Gorski Vijenac.
Posted

Radnja filma se događa na zapadu, npr početkom 20. veka. U neko mestašce dolaze ljudi koji traže kosti dinosaurusa. Jedan lik ima crnkinju kao sluškinju, a drugi lik je cool i sprijateljuje se sa decom koja mu na kraju pronađu skelet tiranosaurusa. Celu tu priču priča žena koja na kraju postane kustos u prirodnjačkom muzeju, a koja je jedno od te dece koji traže dinosaurusa.