Molder Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 U filmu koji tražim glumi Bill Pullman a radnja se odvija negde na nekom jezeru. On, valjda, ima rak a ne želi da to znaju njegova bivša žena i njegova deca, tako nešto, ne sećam se sad tačno svega. Uglavnom, oni sa njim pravu neku kuću na jezeru... bio mi baš lep film kad sam ga gledao tad i rastužio sam se na kraju...... a ne mogu nigde da nađem kako se zove. Jel zna neko o kom filmu se radi?
Ajant23 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Biće da je to Kevin Kline, a ne Pullman... Pa, bi ovo bio film: Life as a House (2001).
Molder Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Biće da je to Kevin Kline, a ne Pullman... Pa, bi ovo bio film: Life as a House (2001).Jao, jeste! HVALA! Zašto sam Kline-a pomešao sa Pullman-om - ne znam davno sam gledao film....HVALA!!! :)
Molder Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Tražim film, SF, ali dobar.Meni je ovaj jedan od najboljih SF-a!
mandingo Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Probaj ovaj. Meni je ovaj jedan od najboljih SF-a!Filip nije your average Joe sto se ukusa tice... njemu treba nesto kao ovo.
Filipenko Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 (edited) Pitanje je bilo retoričko :) Ali hvala na trudu.P.S. Final Fantasy je krš, Event Horizon sam gledao jedno 4 puta, a Odiseju jedno desetak puta, minimum.P.P.S. Mandingo, imaš i Final Fantasy VII: Advent Children, koji je - da čovek ne poveruje - još gori od Spirits Within-a :P Edited October 31, 2008 by Filipenko
3opge Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 probaj ovaj, malo je sporiji ali ako ne zaspes zanimljivo iskustvo
Filipenko Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Gledao. I bolje da ne znaš moje mišljenje o njemu :)Inače, pitanje je postavljeno pola u šali pola u zbilji. Gledao sam verovatno 95% onoga što SF ima da pruži a da iole valja, eventualno ako sam propustio nešto iz ruske kinematografije ili tako nečeg.Uostalom, najbolji SF je onaj u anime serijama.
*edited by mod Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ja bih da odgledam film u kome je neko nekog ubio pa se trazi ubica.
Pokojni Ruxin Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Poaro je majstor za tak'e stvari!A ima i one jebačke brčiće...
Molder Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Tražim film o Hitleru..... neki stariji je u pitanju...... sećam se samo da je prikazivao Hitlera kad je bio dete i tako nešto..... i na kraju filma ima neka scena kod neke brane....... znam da mi opis nije baš najbolji ali to je sve čega se sećam :( Jel možda zna neko na koji film mislim?
Filipenko Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Biografski ili imaginarni? Da nije Boys from Brazil?
Molder Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Biografski ili imaginarni? Da nije Boys from Brazil?Gledao sam na imdb i nigde nema uloga Adolfa Hitlera..... a mislim da je bio u tom filmu koji sam ja gledao..... tako da mislim da nije taj...
Recommended Posts