Jump to content
IGNORED

Vozovi bez granica

borris_

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, jms_uk said:

MV5BMjRlZTlmY2MtYmM0Ny00MGVhLTg5ZGEtMjlm

Posted

Vozovi su precenjeni, sto svaka shusha da dodje u beograd i da se snadje lako?

Treba onemoguciti lagano kretanje tih lica koja nameravaju i da se bave agitacijom kako medju starijom populacijom tako i medju omladincima koji napustaju grad uz pomoc subverzivnih brzih pruga.

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

A pocelo je svojevremeno sa, kako ono bese, Brzim Prugama Srbije, jel se tako zvao onaj Beograd Na Vodi iz slobodanovih vremena?

Zeleznica je u Beograd dosla 1884, eno pise na zgradi Stanice, prezivela 2 Svetska rata, bila glavno prevozno sredstvo na kome se gradila i izgradila 1 zemlja, zapamtila i 1 Orient Express...

• 7 months later...
Posted

Ako neko zna: treba da idem iz Amsterdama za Ghent, Thalysom sa presedanjem u Antwerpu. Jel' mogu da izblejim u Antw pet-šest sati, pa da uhvatim neki kasniji Thalys za Ghent, ili mi je to što kupim to - nema menjaže?

Posted

Upravo skontao: Thalys ne ide u Gent, iz Antwerpa se preseda na "redovne" eu linije tako da može da se izbleji koliko god...

Posted (edited)

@Skyhighatrist

Fleksibilni su generalno tamo. A ima dosta vozova kroz Belgiju i Holandiju, cesto idu, pa ti je moj savet iskoristi to i obidji Jos neki grad koji ti je na putu. Sam Antverpen je meni bio bas nezanimljiv, al sam bio samo pola dana, pa mozda utisak nije dobar. Dok mi je npr. Briž bio skroz zanimljiv.. A jedini ružniji grad od Antverpena je Šarloa. Tamo nemoj da ideš :)

Edited by Timmy
Posted

Pa da, to i jeste ideja, imam deset dana puta, od čega sam obavezan u Gentu tri, u Briselu i Eindhovenu po jedan, pa ćemo malo da se švrćkamo tamo vamo :)

Verovatno đir Amsterdam-Roterdam-Antwerp-Gent-Brisel-Liege-Eindhoven-Amsterdam. Druga polovina maja, nadam se da nas neće kačiti puno kiše...

Posted

Super.

Obaveznoneke manje gradove u obe zemlje. A sve je na pola sata maltene. Einhoven mu ubedljivo najgori u Holandiji. Uz Roterdam. Utreht, Delft i sl su moje preporuke.

Posted

Lajden je mnogo lep i topao gradic, skroz ziv.

Posted
3 hours ago, Skyhighatrist said:

..obavezan u Gentu tri, u Briselu i Eindhovenu po jedan, ...Druga polovina maja, nadam se da nas neće kačiti puno kiše...

i ti si pozvan na žurku? :D

Posted

Žurku? :D

Prosledi poziv, slobodno :)

Posted

:laugh: idem na neko slavlje u gent, biće i brisel, ajndhoven, levo-desno, kraj maja... reko možda idemo zajedno :)

Posted

Ako je kraj maja, onda se mašimo, mi završavamo turneju 25. :sad:

Posted

:(

sledeći put ćemo bolje da se organizujemo