vathra Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Возио сам се њиховим возом пре 25 година. Да ли су задржали онај знак за железнице, пресек шине у кругу?
banecare1 Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 vidjam cesto taj znak, mislim da se koristi na putokazima. meni je taj znak ok skroz
Timmy Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 (edited) Koliku razdaljinu prelaze za koje vreme? Edited October 22, 2016 by Timmy
banecare1 Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Peking - Sangaj 1318km ispod 5 sati. Na liniji Peking - Guangzhou imaju brze vozove, mislim da idu 360km/h.
banecare1 Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 nikako da odem do tog famoznog chongchinga http://www.youtube.com/watch?v=RIjZ1yqzoN8
jms_uk Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 nikako da odem do tog famoznog chongchinga Ja mogu samo da ti preporucim laundz na aerodromu :D
I*m with the pilots Posted June 13, 2017 Posted June 13, 2017 Ne znam na koju temu da turim, pa hajde ovde: http://www.boredpanda.com/art-train-virtual-tracks-crrc-china/
jms_uk Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Инфраструктура железнице Србије“ од 1. јула обуставља железнички саобраћај у Главној железничкој станици Београд Објављено 15. јуна 2018. 14:55 “Инфраструктура железнице Србије“ од 1. јула 2018. године у потпуности ће обуставити железнички саобраћај у Главној железничкој станици Београд, као и на прузи Београд Главна станица – Панчевачки мост, што је шест месеци раније него што је пројектом било предвиђено. То значи да се од 1. јула укида железничко службено место Београд Главна станица и у потпуности обуставља железнички саобраћај на подручју Савског амфитеатра. Радови на измештању инфраструктурних железничких капацитета из станице Београд и са подручја Савског амфитеатра реализују се брже од планираног. У складу са тим, железничке компаније “Србија Воз“ и „Инфраструктура железница Србије“ уводе нову организацију путничког железничког саобраћаја у београдском чвору. Према тој организацији, међународни возови за превоз путника, који су планирани да саобраћају између Београда и Бара, од 16. јуна 2018. године полазиће из железничке станице Топчидер ка Црној Гори и из Бара долазити у железничку станицу Топчидер. То значи да ће од 16. јуна 2018. године из железничке станице Топчидер полазити међународни дневни воз за Бар у 09.21 сати, као и вечерњи воз у 21.21 сати. Међународни воз на релацији Суботица – Бар – Суботица, који креће од 19. јуна, саобраћаће из железничке станице Суботица у 16.45 сати преко Београд Центра и обратно. Осим возова између Србије и Црне Горе, од 1. јула сви међународни возови саобраћаће до железничке станице Београд Центар, која ће бити и полазна станица ових возова у супротном смеру. Реч је о два воза из Будимпеште, као и по један воз из Беча, Љубљане, Цириха, Солуна и Софије до Београда и из главног града Србије за Мађарску, Аустрију, Словенију, Швајцарску, Грчку и Бугарску. За возове у унутрашњем путничком железничком саобраћају, који су до сада саобраћали преко Главне железничке станице Београд, од 1. јула 2018. године полазна и долазна станица биће Београд Центар у Прокопу.
jms_uk Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 8 hours ago, Skyhighatrist said: Samo za one vozove gde ima i auto vagona.
Čutura Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 (edited) kad moze pariz da ima sedam zeleznickih stanica moze i beograd pet Edited June 20, 2018 by Čutura
Recommended Posts