Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

I crtani je film...

Featured Replies

IMDb
No image preview

Gremlins: Secrets of the Mogwai (TV Series 2022– ) 6.9...

30m | TV-PG

Zasluzuje i vecu ocenu.

• 1 month later...
  • Replies 344
  • Views 53.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sa Benchmarka:   https://www.youtube.com/@HDtransformacija/videos     https://forum.benchmark.rs/threads/stari-kratki-crtani-filmovi-sa-srpskom-sinhronizacijom-u-1080p-rezol

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

• Rudolf Pingvinoglu
    Rudolf Pingvinoglu

https://www.youtube.com/@HDtransformacija Da ne objašnjavam ja, evo šta kaže vlasnika kanala: Cilj kanala je da otrgne stare crtane filmove sa srpskom sinhronizacijom od zaborava. Sve crtane filmove

No image preview

Top 250 Animated Films

As of February 23, 2026. Curated by Rahat Ahmed, extracted from here. This list ranks animated feature films by average member rating. Changes from the latest update: In: Snoopy, Come Home (at #172) O
1 hour ago, pariah said:
No image preview

Top 250 Animated Films

As of February 23, 2026. Curated by Rahat Ahmed, extracted from here. This list ranks animated feature films by average member rating. Changes from the latest update: In: Snoopy, Come Home (at #172) O

Pa aj, OK je ali nema nijedan film Ralph Bakshi-ja, nema Heavy Metal, nema Nightmare Before Christmas itd itd

Bakši ladno još živ. Ja u glavi imam intervju gde Piter Dž. nakon trilogije izjavljuje kao da mu je žao što Bakši nije živ da vidi njegov rad. blink

No image preview

Cartoon Saloon Reveals Trailer for ‘Kindred Spirits’ Feature

Tomm Moore was at Cartoon Movie to tease his upcoming animated film about an Irish refugee and a Choctaw boy on a magical journey across 1840s America.

• 1 month later...

Evo, da se malo manje sekirate, ako vam cimer/brat/kolega zbriše negde, na par dana.

• 3 weeks later...

Immaculate timing isuse

MV5BODczZDkzMDgtYzRjMi00YWNkLWJhNzMtNGNi

Pre neki dan videh na tvu najavu za prikazivanje kod nas.

Požar. Linče Srbine

On 3. 3. 2026. at 17:20, pariah said:
No image preview

Top 250 Animated Films

Kako bih ja masakrirao ovu listu D

Iskoči mi ovo, Mekeja znadem samo Mali Nemo i one dinosauruse što je animirao

• 2 weeks later...
On 26. 5. 2026. at 17:45, pariah said:

Počeo sam (tek u 35-oj) da se drogiram sa anime. Paprika me je oduvala. Triplets of Bellville me je oduševio. Inače, ovo mi je sensei- krivo mi je što sam ga tek sada otkrio.

https://www.instagram.com/itsjustcinema?igsh=NXhwZzljem95bDBk

Evo jedan zanimljiv tejk o Papriki i Nolanu:

https://www.instagram.com/reel/DXaKvnBiR6C/?igsh=a2thbXZ5Mzl6OTJx

Triplets of Bellville nije anime. Paprika je ok. Ja bih da sam na tvom mestu overio recimo ovo

I ovo

A sad, što se kratke forme tiče, jedan jedini Koji Yamamura

On 19. 7. 2025. at 12:10, vorda said:

Genndy Tartakovsky u R rated teritoriji

On 14. 8. 2025. at 22:55, vorda said:

Okačeno na Netfliksu.

oko filmčića je još pre nego što je zvanično izašao napravljen famozni krugodrk gde su se ljudi za lajkove takmičili ko će više da ga opljune. objašnjenje je bilo na liniji da je trejler previše vulgaran, sa preterano skandaloznim humorom i psovakama radi psovki... što je ako se ja pitam gomila gluposti jer mi je bio super zabavan. meni je dok sam ga gledao, a gledao sam ga odmah kada je izašao, sve vreme bio osmeh na licu jer je ujedno zabavan i feel good. 5.2 ocena na imdbu ga čini kriminalno underrated.

Ekskluziva, novi drug Tomić. Pre sat-dva izbacio. Do bar!

Edited by Hermetico

Nije loš yt algoritam, nekad me podseti na nešto što sam zaboravio pre X godina. Ovo je najbolje parče superherojskog crtanog filma koje postoji. Ovakav je Mike Mignola kad se opusti, Hellboy na esidu. Ko ne zna, Screw-On Head je upravo to, glava koja se šrafi na telo, a ujedno je i tajni agent koji radi za Abrahama Linkolna i igra ga Paul Giamatti. To je najnormalniji deo filma, ostalo je luđe. Kasting fenomenalan, crtež Mignola dakle savršenstvo, a snimili su samo pilot jer je svet jedno odvratno mesto. Ja kad god ga vidim moram da pogledam celog, pa ću i sad.

Jao ovo pre nije bilo! O kako i zašto i originalni pilot u celini celosti. Baš lepo