Hermetico Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 2 hours ago, bags said: Je li bilo nekad sinhronizovano ? Mislim da nije. Posežem u sećanje i zakleo bih se da je bilo titlovano, kao i Bakšijev Gospodar prstenova koji je išao istih dana. (Po meni najbolja adaptacija, da ne kažem jedina dobra. )
I*m with the pilots Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 On 8.11.2020. at 8:42, Hermetico said: Jedan od mojih omiljenih. Mislim da je 2010 dobio Oskara. Kauboj, Indijanac i konj žive u malom francuskom selu a onda sve postaje luđe i luđe i tako do kraja. Najurnebesnije je što ipak likovi imaju ona postolja na koja su im zalepljena stopala, kao plastične figurice, iako su animirani. Velika preporuka za dugometražnu verziju. Ja sam prvo gledala film pa posle saznala za seriju. Genijalstina, slatka i bizarna istovremeno. Pukla sam skroz vec kada je u prvim minutima Konj uskocio u auto i jurnuo do skole. Ono sta je dosta bitno je sto film ima dobar tok i pricu i te razne bizarnosti nisu sporadicno razbacane. A super su i reklame za mleko koji je radio autorski dvojac: Ja sam toliko pala na ovo, da veoma cesto i kada kazem mleko, kazem ovako kao pirat - mislim da mi je to najmladji filmski fazon koji je postao deo redovnog recnika. Nego, zbilja je animirano bez koriscenja figurica? Meni se cinilo da sam pohvatala sve one poze koje su moji indijanci imali, delovalo mi je bas pravo. [Nakon konsultovanja Vikipedije mislim da ipak gresis, jesu koristene figurice: "The film was made over the course of 260 days in a studio on the outskirts of Brussels. 1500 plastic toy figures were used during filming"]
Hermetico Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 11 hours ago, I*m with the pilots said: Ja sam prvo gledala film pa posle saznala za seriju. Genijalstina, slatka i bizarna istovremeno. Pukla sam skroz vec kada je u prvim minutima Konj uskocio u auto i jurnuo do skole. Ono sta je dosta bitno je sto film ima dobar tok i pricu i te razne bizarnosti nisu sporadicno razbacane. A super su i reklame za mleko koji je radio autorski dvojac: Ja sam toliko pala na ovo, da veoma cesto i kada kazem mleko, kazem ovako kao pirat - mislim da mi je to najmladji filmski fazon koji je postao deo redovnog recnika. Nego, zbilja je animirano bez koriscenja figurica? Meni se cinilo da sam pohvatala sve one poze koje su moji indijanci imali, delovalo mi je bas pravo. [Nakon konsultovanja Vikipedije mislim da ipak gresis, jesu koristene figurice: "The film was made over the course of 260 days in a studio on the outskirts of Brussels. 1500 plastic toy figures were used during filming"] Nisam ni rekao da nisu figurice, iskreno, nije mi bilo jasno šta su tu uradili i samo sam se prepustio. Prestao sam da razmišljam već kad je konj dobio čestitku od svog brata, Žana Kloda. Mnogo dobar film, a i serija. Mada je meni film bolji.
I*m with the pilots Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 https://www.openculture.com/2020/12/studio-ghibli-makes-1178-images-free-to-download.html Quote Now, Studio Ghibli have provided such images themselves, in an online collection (click here and scroll down the page) that offers more than 1,100 stills from their films, all free for the download. This trove has grown considerably since we first featured it this past fall here at Open Culture. 5
Jumanji Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 Jao divan, jutros postavila u onom love topiku, kako se vec zove [emoji173]
vorda Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 (edited) Evo i ovde da okacim (izvinjavam se moderatorima na spamu, brisite ako je neprimereno) Novi animirani spot za domaći bend Musaka Edited October 22, 2021 by vorda
Filozof manijak Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Blast from the past, sećam se ovih ruskih crtanih bajki, prikazivane su svojevremeno na rahmetli RTB-u. I Bajka o caru Saltanu 2
ultra plasticni Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 https://m.imdb.com/title/tt7336470/?ref_=tt_sims_tt_i_7
Hermetico Posted March 24, 2022 Posted March 24, 2022 (edited) Pravim novu radionicu crtanja za kustose, tema mi je treš devedesetih... I nađem na tjubu celu legendarnu MTV seriju Liquid Television koja je porodila Beavis & Butthead i Aeon Flux. Ludilo kako je dobro, zavalite se uživajte Edited March 24, 2022 by Hermetico 1
Recommended Posts