precog Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 nisam. guglao malo vidim da se preplice i sa murkokovim svemirom... interesatno. imas?
Filozof manijak Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 6 minutes ago, precog said: nisam. guglao malo vidim da se preplice i sa murkokovim svemirom... interesatno. imas? KO ti je omiljeniji heroj, Elric ili Dorian?
Ras Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 1 hour ago, precog said: nisam. guglao malo vidim da se preplice i sa murkokovim svemirom... interesatno. imas? Otkud ta veza? Površno poznajem Murkoka, ali rekao bih dovoljno da mi je teško da nađem vezu sa Garažom. Mada sam i to davno čitao
Ras Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 ^Pročitao, jasno mi je, pa je moje prethodno pitanje suvišno.
Bujodrag Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 3 hours ago, Radoye said: jel ovo Bujo? Jeste. To je ta ptica ali pojavljuje se i u nekim PC crtanima, možda nekim sa Duškom Dugouškom ili Elmerom Davežom. Ali ptica je Car. Dajte još neki koji je više PC da mogu da okačim na jednoj FB grupi gde sam počeo po malo da ih zajebavam. Da vvidite samo kako dignu frku kad napišem da duša ne postoji a Bog je samo glupost za ljude ograničene inteligencije Grupa se zove The Idealist Quotes
Bujodrag Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 3 hours ago, precog said: a film odrade madjari da bi se bugarasi divili istom 30tak godina kasnije. kaže mi Video Unavaiable. Eto, šmrc, ni videoi me ne vole, svi me izbegavaju, Što bi rekao Rambo, Tužan je moj život, uhvatila mi se paučina.
Bujodrag Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 Onaj Rambov koncert u Sloveniji. Odličan. Imao sam disk ali ne i CD plejer. I onaj na kompu je do tad umro pa mi je neko grebovao ali ne znam gde je sad. Ako ga ima naj jutćubu, poslušajte, super je. Mislim da se taj zvao bolje jedno vruće pivo nego četri ladna
Bujodrag Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 Jeste, to je taj ali ne znam da li ima ceo
Skyhighatrist Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 10 minutes ago, Bujodrag said: kaže mi Video Unavaiable. Klikni na naslov videa, otvoriće ti ga na YT.
Bujodrag Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 E da, zaboravih da može i tako ali sad tražim Rambov koncert, izgleda da nema ceo
Bujodrag Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 Izvinjavam se za tovarenje ovoga na topik o nacrtanim filmovima. Setio se, nisam slušao sto godina. A pijem i pivo, bio mi dobar drugar, doneo i neke debele cigare. Ako treba, premestite negde gde više odgovara, recimo u onaj Noskićev topik gde on stalno plače, možda se od ovog oraspoloži i čak malo nasmeje. :evilgrinemoticon:
Bujodrag Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 Nije koncert u Sloveniji nego u Skoplju, ali to je sve isto.
Bujodrag Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 Jbt, mnogi Rambovi tekstovi su i danas 105% aktuelni.
Recommended Posts