ivy Posted February 17, 2017 Posted February 17, 2017 Ponyo (2008) ovo je suuuper bilo sad na Cinemanii..ima i sutra u 9i15
Ras Posted February 19, 2017 Posted February 19, 2017 Jesi gledao ovaj? Lektira. Zajeban film skroz. Gledao i srce mi se steglo.
Bujodrag Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 U kom crtanom se povremeno pojavi od nekud ona neka kao vrana sa slamkom u ustima ili slamnatim šeširom i uz neku muziku prošeta scenom obično napravivši neki kao mali skok ili jednom nogom poskoči Treba mi ime crtanog i ako neko zna i link za tu scenu. sigurno ima na jućubetu HVALA
precog Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 On 19.3.2019. at 7:52, Host said: Film koji nacrta Moebius, a rezira i animira Rene Laloux, lako prevazilazi odrednice poput animirani, fantasticni ili film. Jedno od najboljih filmskih otvaranja koje sam gledao uz fenomenalnu synth muziku. Les Maitres du Temps. a film odrade madjari da bi se bugarasi divili istom 30tak godina kasnije.
precog Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 6 minutes ago, Host said: A dobro, mora neko da odradi i te primitivnije zadatke. Jes gledao? gledao ga jos kao klinac, imam negde doma kod mojih i stripic napravljen po njemu.
Recommended Posts