August 3, 2025Aug 3 Predator: Killer of killers jako dobro i prijatno iznenađenje za sve koji vole tu tematiku. Drži pažnju, akcija non-stop a i fino širi ceo taj lore.Zamerka je samo što meni nije legao taj tip animacije, ali to je već prilično subjekativno.
August 14, 2025Aug 14 On 19. 7. 2025. at 12:10, vorda said:Genndy Tartakovsky u R rated teritorijiOkačeno na Netfliksu. Edited August 14, 2025Aug 14 by vorda
September 24, 2025Sep 24 Postovao sam već klipove ali sad konačno nađoh ceo film s english titlovima na yt. Preporučujem svakom da pogleda, ne samo najluđi animirani film, nego jedan od najluđih filmova uopšte koje sam ikada gledao (u krajnje pozitivnom smislu). Produkcija, priča i cela ideja su više nego zahtevni, pravo je čudo da nije dobio neku major nagradu (ali animirani filmovi inače teško dobijaju priznanja kao kinematografska dela). Odlično štivo za ljubitelje psihodeličnih anderground stripova novije generacije (a ni ljubiteljima Alana Forda ovo ne bi bilo daleko). U svakom slučaju, grande preporuka Edited September 24, 2025Sep 24 by Hermetico
October 3, 2025Oct 3 New Animated Scene Coming In 'Kill Bill: The Whole Bloody...Quentin Tarantino’s 'Kill Bill: The Whole Bloody Affair' hits theaters December 5 with a never-before-seen 7.5-minute animated sequence.
October 18, 2025Oct 18 Keti sreće vanzemaljce! 😍Svaka pesma mi je urezana u mozak, jer sam sa sestrom ovo gledao dok se traka na kaseti nije izlizala. Možda su je i moji sklonili, da ne bi poludeli.
December 19, 2025Dec 19 19 minutes ago, Boksi said:Prvi put vidim ovo Pingu’s the Thing koji si ti freaky, Boksi
January 6Jan 6 https://www.youtube.com/@HDtransformacijaDa ne objašnjavam ja, evo šta kaže vlasnika kanala:Cilj kanala je da otrgne stare crtane filmove sa srpskom sinhronizacijom od zaborava. Sve crtane filmove sam prosledio Youtube-u u nativnoj HD 1080p rezoluciji, što pronalaženjem mastera, što povećanjem rezolucije uz pomoć veštačke inteligencije. Sve to prati i sređivanje zvuka u Audacity-ju kako bih sve uklopio kako treba. Ovaj kvalitet nećete naći nigde drugde i zato uživajte!