Filipenko Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Karnal™ je SF? Hm, meni to nije tako delovalo kada sam čitao razne opise i smorio sam se od same najave radnje, mada samu seriju nisam gledao. Baš ću joj dati 1 šansu.
mraki Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 (edited) Karnal™ je SF? Hm, meni to nije tako delovalo kada sam čitao razne opise i smorio sam se od same najave radnje, mada samu seriju nisam gledao. Baš ću joj dati 1 šansu.Da, jeste na neki nacin, posto glavni lik poseduje moc isceljivanja. (valjada i to spada u sf ) Trebao bi pogledati, verujem da ce ti se svideti.Steta sto su je zbog ogromnih troskova produkcije ukinuli posle 2. sezone, ni pretnje smrcu direktoru HBO-a nisu pomogle. Edited October 17, 2008 by mr@ki
Filipenko Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Šta sve neće strpati u SF žanr, pa to je za jezu. Ipak, daću seriji šansu.
mraki Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 (edited) Šta sve neće strpati u SF žanr, pa to je za jezu. Ipak, daću seriji šansu.Prisustvovao sam jednom raspravi sta je sf, a sta nije, nemoj i ti molim te, nisam siguran da bi izdrzao jos jednom... :DMeni je sf bio i bice sve sto je nadrealno, bilo da su neke futuristicke sage u pitanju, ili prica o ljudima s nadprorodnim mocima...Ovde ima isceljivanja, ozivljavanja, vizija itd... Znaci - spada u SF! :P Edited October 17, 2008 by mr@ki
Filipenko Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Po tom kriterijumu i Houston 500/620 gang-bang spada u SF. Natprirodna moć, uz malo nauke oko hirurškog prilagođavanja vagine i to je to.Klasičan SF.
mandingo Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Skinuo dosadasnje epizode... nije losa serija uopste. HBO rulzz :P Malo vise me smara ovaj vampir Bil, nekoliko puta sam pozeleo da mu Din spremi neku sacekusu, otkine mu glavi i posle toga smuva Sookie.
Kudravi Gaucos Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ne znam sto kookate na ovo. Serija se uopste ne pravi kako nije trash i to je jasno od pocetka prve epizode. To sto vi ocekujhete Lost svaki put kad krenete u gledanje nove serije - moracete da se suocite sa sadasnjoscu i shvatite da je greska u vama.Glavni vampir je jadan, riba je jadna, rasni podtekst je jadan... I sve je do jaja zabavno. To smo i hteli, misija ispunjena, idemo dalje.
mraki Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Pogledao sve do 7. epizode, nju cu veceras.Postaje sve bolje i bolje. Svidela mi se sto su prikazali Bilovu proslost, i to kako je postao vampir... Jedino mi malo zao bake.Na koga tipujete da je ubica?Ja od pocetka tipovcao na vlasnika bara, jesste sumnjiv, ali sad mislim da nije on, bilo bi previse ocigledno.Inace, net je pun spojlera posto je radjeno po knjizi. Pazite da se ne zeznete, ja jedva izdrzavam. :D
freakns Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 sta da kazem... da nije uvodne spice i muzike, vec bih odustao od gledanja, tako nekako... glumci me savrseno zivciraju. pa onda taj fazon u nekom seocetu u Luizijani gde su svi blago mentalno retardirani je jos gori jer te pored glumca nervira i lik koji taj glumac predstavlja... ma uzas...ps. ako mi ovako zaseru i A Song of Ice and Fire, napunicu mandinga dinamitom i baciti ga na HBO srediste
mraki Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ps. ako mi ovako zaseru i A Song of Ice and Fire, napunicu mandinga dinamitom i baciti ga na HBO sredisteZna li se nesto vise o ovome, jel to sigurno, kad?Negde pre godinu i po-dve pojavila se vest da je u planu, i posle nista vise nisam cuo...
Cruella De Ville Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ja, za sada, trpim citavu izuzetno iritantu postavku o kojoj je vec bilo reci, samo zbog ljubavi s vampirom
mandingo Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ja, za sada, trpim citavu izuzetno iritantu postavku o kojoj je vec bilo reci, samo zbog ljubavi s vampirom Iskusno... i ja bi vise gotivio seriju kad bi bila vampirka vs. mortal kombinacija. Tek sada sam video freakov komentar. Tacno sam znao da si fan masnog Gandolfinija i Sare Jesike Parker & co. kao pravi mafia wannabe i metro (ustvari homo) sexualac. On d ader hend, Filip me je neprijatno iznenadio...
Cruella De Ville Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Iskusno... i ja bi vise gotivio seriju kad bi bila vampirka vs. mortal kombinacija.ah, pa vampiri su moja (baba-)devojacka fantazija jos od susreta s drakulom (preko svih ostalih) pre dosta godina, pa u to ime svasta trpim
Kudravi Gaucos Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ah, pa vampiri su moja (baba-)devojacka fantazija jos od susreta s drakulom (preko svih ostalih) pre dosta godina, pa u to ime svasta trpim Tesko mi je da poverujem da onaj jadnik nekome moze biti fantazija. Mozda onaj glavni sto sedi u disku i glumi zajebanost po celu noc? Vampirka koja radi kao izbacivac u klubu, on the other hand...
Cruella De Ville Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Tesko mi je da poverujem da onaj jadnik nekome moze biti fantazija. Mozda onaj glavni sto sedi u disku i glumi zajebanost po celu noc? Vampirka koja radi kao izbacivac u klubu, on the other hand...nijedan od vampira iz serije, vec vampir sam po sebi, pf <_< @mandingo (& ostali ljubitelji), za laku noc:
Recommended Posts