ivy Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 10 hours ago, John Coltrane said: Isao sam sa posla, jedino sto kaze Maxa da sam skinuo nesto sa sebe. A i u radnji nigde zive duse da mi pritekne u pomoc glede duzine, boje, slaganja boja. Zato sutra kad budem isao sebi da kupim nesto, gde mi ne treba pomoc, smarace me i bice napadne. To je valjda neki Marfi, ne?! ma kakvi..u tim velikim konfekcijskim radnjama sam gledas.sam se sluzis ..niko ti tu ne pomaze..takav im je koncepttm
mustang Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 ovo ce da bude jako interesantno givanchy upravo dobio epi pen u grudi, novog kreativnog direktora matthew williams... mogu samo da kazem da ce biti seksi buducnost. https://www.bing.com/amp/s/www.forbes.com/sites/felicitycarter/2020/06/15/givenchy-appoints-matthew-m-williams-as-new-creative-director-of-the-house/amp/
Peter Fan Posted June 16, 2020 Posted June 16, 2020 3 hours ago, mustang said: ovo ce da bude jako interesantno givanchy upravo dobio epi pen u grudi, novog kreativnog direktora matthew williams... mogu samo da kazem da ce biti seksi buducnost. https://www.bing.com/amp/s/www.forbes.com/sites/felicitycarter/2020/06/15/givenchy-appoints-matthew-m-williams-as-new-creative-director-of-the-house/amp/ dje je I sta radi Tom Ford?
peralozac Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 Geek wear ili bully wear, odlučite sami. Fresh Hoods
John Coltrane Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Treba mi neka kombinacija kaputa i mantila po mogućstvu sa kapuljačom. Ženski naravno. Hvala unapred.
mustang Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 (edited) banana republic al nemaju sa kapuljacom jedna od mojih omiljenih firmi. pamuk ko guza, prijatno sve za nosenje, traje sto godina i klasicni su modeli. Edited October 8, 2020 by mustang
John Coltrane Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Pričamo o Srbiji. Gde je sad @darling kad je napotrebnija?
beta Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 (edited) @John Coltrane evo ti kaput sa kapuljačom. Edited October 9, 2020 by beta kentauri
nisam ja Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 bolje kupi 20 flaša vina. 🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷
John Coltrane Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 @beta kentauri I meni na prvi pogled zaliči na badeM. Ovo je Zara? Može ući u uži izbor, ali ne vidim dugmad
Recommended Posts