Jump to content
IGNORED

Globalni shopping vodic

Leia

Recommended Posts

Posted

Povoljne sakoe mozes da nadjes u Stradivariusu, ako ih nisu povukli u vrijeme snizenja (ne mislim na one ljetne, oni se guzvaju, ali mozda moze i u toj kategoriji nesto da se iskopa, sada su oko 1500 din). Imaju sinteticki sjaj, mada neke boje izgledaju bolje od drugih. Malo skuplje potrazi u Zari. 

Posted

Kakve kupone? Gde to da nadjem? :sad:

Posted (edited)

:)

nadji neke krpare il staru odecu po kuci, bilo sta tekstilno, stavi u kesu, ne mora puno, moze i u malu kesu, onu s pijace, letecu, zavezi kesu, odnesi u h&m, na kasi imas kutije za reciklazu, i za svaku kesu ces na licu mesta dobiti kupon za popust od 15 posto, koji mozes odmah da upotrebis za snizenje cene jednog artikla po izboru (ako imas tri ajtema i tri kupona snizices sve, ako imas tri artikla i jedan kupon, upotrebi ga za najskuplji komad). koliko kesa, toliko kupona. u tom smislu ne natrpavaj sve u jednu kesu, nego rasporedi pametno :D

i nemoj da te je blam, to je normalna kupovina u h&m.

Edited by darling
Posted

Dzizus. Sta sve zene znaju.

Hvala ti darlingice.

Posted

Pazario 2 komada u H&M, teget i bež (bar ja mislim da je to ta boja). Bas su lepi sa finom postavom. Hteo sam i sivi al nekako mi ne deluje bas zenstveno, tj. deluje mi kao muski sako.

3,2k komad, nisam nosio stare krpe :unsure:

Uglavnom hanuma odusevljena, to joj je za goidsnjicu braka :D

Posted

Mogo si dve stare majice za fudbal da zavališ za crvenu. 

Oh wait. Ti garant igraš u mu dresu. 

Posted

Dres je samo za zvanicne nastupe, igram u opremi za trening :fantom:

Posted

znaci, koliko me nervira sto nisi ustedeo 900 dinara :laugh:

Posted
znaci, koliko me nervira sto nisi ustedeo 900 dinara [emoji23]

i mene.

njih sve neshto sramota :dry:

sent from bubamoto

Posted

Ja tamo svraćam u prolazu <_<

Predložiću im snimanje reklame - dođem u krpama pa se skinem go i bacim na reciklažu pa posle s kuponom u rukama međ rafove

Posted
2 hours ago, maheem said:

Ja tamo svraćam u prolazu <_<

Predložiću im snimanje reklame - dođem u krpama pa se skinem go i bacim na reciklažu pa posle s kuponom u rukama međ rafove

Evo prijavljuje se @mustang da snima,rezira i producira tvoju reklamu.

Posted
3 hours ago, darling said:

znaci, koliko me nervira sto nisi ustedeo 900 dinara :laugh:

2 hours ago, gospa buba said:

i mene.

njih sve neshto sramota :dry:

sent from bubamoto

Isao sam sa posla, jedino sto kaze Maxa da sam skinuo nesto sa sebe. A i u radnji nigde zive duse da mi pritekne u pomoc glede duzine, boje, slaganja boja. Zato sutra kad budem isao sebi da kupim nesto, gde mi ne treba pomoc, smarace me i bice napadne. To je valjda neki Marfi, ne?!

Posted

mislim da ne priznajemo! :D

sent from bubamoto