morgana Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Povoljne sakoe mozes da nadjes u Stradivariusu, ako ih nisu povukli u vrijeme snizenja (ne mislim na one ljetne, oni se guzvaju, ali mozda moze i u toj kategoriji nesto da se iskopa, sada su oko 1500 din). Imaju sinteticki sjaj, mada neke boje izgledaju bolje od drugih. Malo skuplje potrazi u Zari.
darling Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 (edited) u h&m ovi sto su po 30 eura (mislim da je to kod nas 3200?!) https://www2.hm.com/en_eur/ladies/shop-by-product/blazers-and-waistcoats.html?product-type=ladies_blazerswaistcoats&sort=ascPrice&image-size=small&image=model&offset=0&page-size=36 i jos iskoristi kupone od 15 posto popusta, taman (mislim da su rasprodaje u inditeksu prosle?!) Edited February 4, 2020 by darling
darling Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 (edited) nadji neke krpare il staru odecu po kuci, bilo sta tekstilno, stavi u kesu, ne mora puno, moze i u malu kesu, onu s pijace, letecu, zavezi kesu, odnesi u h&m, na kasi imas kutije za reciklazu, i za svaku kesu ces na licu mesta dobiti kupon za popust od 15 posto, koji mozes odmah da upotrebis za snizenje cene jednog artikla po izboru (ako imas tri ajtema i tri kupona snizices sve, ako imas tri artikla i jedan kupon, upotrebi ga za najskuplji komad). koliko kesa, toliko kupona. u tom smislu ne natrpavaj sve u jednu kesu, nego rasporedi pametno i nemoj da te je blam, to je normalna kupovina u h&m. Edited February 5, 2020 by darling
John Coltrane Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Dzizus. Sta sve zene znaju. Hvala ti darlingice.
John Coltrane Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Pazario 2 komada u H&M, teget i bež (bar ja mislim da je to ta boja). Bas su lepi sa finom postavom. Hteo sam i sivi al nekako mi ne deluje bas zenstveno, tj. deluje mi kao muski sako. 3,2k komad, nisam nosio stare krpe Uglavnom hanuma odusevljena, to joj je za goidsnjicu braka
nisam ja Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Mogo si dve stare majice za fudbal da zavališ za crvenu. Oh wait. Ti garant igraš u mu dresu.
John Coltrane Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Dres je samo za zvanicne nastupe, igram u opremi za trening
darling Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 znaci, koliko me nervira sto nisi ustedeo 900 dinara
gospa buba Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 znaci, koliko me nervira sto nisi ustedeo 900 dinara [emoji23] i mene.njih sve neshto sramota sent from bubamoto
maheem Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Ja tamo svraćam u prolazu <_< Predložiću im snimanje reklame - dođem u krpama pa se skinem go i bacim na reciklažu pa posle s kuponom u rukama međ rafove
John Coltrane Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 2 hours ago, maheem said: Ja tamo svraćam u prolazu <_< Predložiću im snimanje reklame - dođem u krpama pa se skinem go i bacim na reciklažu pa posle s kuponom u rukama međ rafove Evo prijavljuje se @mustang da snima,rezira i producira tvoju reklamu.
John Coltrane Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 3 hours ago, darling said: znaci, koliko me nervira sto nisi ustedeo 900 dinara 2 hours ago, gospa buba said: i mene. njih sve neshto sramota sent from bubamoto Isao sam sa posla, jedino sto kaze Maxa da sam skinuo nesto sa sebe. A i u radnji nigde zive duse da mi pritekne u pomoc glede duzine, boje, slaganja boja. Zato sutra kad budem isao sebi da kupim nesto, gde mi ne treba pomoc, smarace me i bice napadne. To je valjda neki Marfi, ne?!
gospa buba Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 mislim da ne priznajemo! sent from bubamoto
Recommended Posts