morgana Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 juce sam bila u ada molu. ponuda je doslovno uvredljivo losa. sad se dvostruko nadam da ce taj lopovski projekat da propadne.
nezvanova Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 evo, sve su to nasi kaputi, mislim, dragicicni i moji. (ja ostajem pri dutiju, a moze i ro... ) dragica je rekla da je maksmarin njen, a vama prepustamo ostale...
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 @darling šta valja od zimskih jakni, muških of course
darling Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 neam pojma. jos nisam pocela da ulazim u radnje.
kud u maglu Simoviću Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 ja sam danas strovalio 12k za neku superdry, klasik crna sa kapuljačom, meka, pufnasta i ima dugačke manžetne na rukavima poslužiće
kud u maglu Simoviću Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 fala bila i neka od 56k jbt jel su normalni
nisam ja Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 Ja svratio juče u inđiju u autlet. Bio tamo sat i pol i nisam kupio niti jednu jedinu stvar. Neće me inđija vidit. Sutra planiram neki tržni centar slično opajat. Što mi se svidi preskupo je, pas mater, ono što mogu platiti je krš, razume se. A treba mi koješta. Ali mogu bez ičeg. Moram kožnjaku skratiti rukave. Jel to kod kožara ili kod krojač ili oba? Treba mi trendža, donji deo ponajpre. @darlingima li šanse da onaj underarmur ima nešt dobro a nepreskupo. Oću I patike duboke, kožne, oldckul.
kud u maglu Simoviću Posted October 3, 2019 Posted October 3, 2019 under armour ujuri na netu(ebay) duplo je jeftiniji nego u našim radnjama ima svašta njihovo do 50€
darling Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 On 3.10.2019. at 22:21, nisam ja said: Treba mi trendža, donji deo ponajpre. @darlingima li šanse da onaj underarmur ima nešt dobro a nepreskupo. Oću I patike duboke, kožne, oldckul. nenam, ja sam ministarka za adidas. kakva trenerka, za trening il za nasetavanje? ako za trening, cega, ako za da budes lep, u kojim vremenskim prilikama? toliko pitanja.
nisam ja Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Treba mi trenerka da budem lep. Ja ne treniram ništa. A kad treniram to je uvek u šortsu. Možda povratim fit pass u dogledno vreme. Onda ću u saunu s tim. I na bazen. Mislim I teoriji. Treba mi masaža. Sa posebnim osvrtom na nameštanje ramena. Sad sam se podsetio da me rame sprečava da radim najbolju vežbu - hanging leg raises.
roksi Posted November 25, 2019 Posted November 25, 2019 u potrazi sam za (crew neck, fitted) bejbi blu majicom - nijanse kao vileda ili (tacnije) glitz magicna krpa za staklo - dakle, bas nezno plava. (sinulo mi kad su mi se susile farmerke pored glitz krpe - pa hocu da uparim ) sve preporuke dobrodosle!
John Coltrane Posted February 4, 2020 Posted February 4, 2020 Gde ima zenskih sako, za posao, nista fensi, pristojno. I da ne kosta 50€ posto bih pazario 2,3 za na poklon.
Recommended Posts