Jump to content
IGNORED

Globalni shopping vodic

Leia

Recommended Posts

Posted

juce sam bila u ada molu. ponuda je doslovno uvredljivo losa. sad se dvostruko nadam da ce taj lopovski projekat da propadne.

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

@darling šta valja od zimskih jakni, muških of course

:huh:

Posted

:D

neam pojma. jos nisam pocela da ulazim u radnje. 

Posted

ja sam danas strovalio 12k za neku superdry, klasik crna sa kapuljačom, meka, pufnasta i ima dugačke manžetne na rukavima

poslužiće

Posted

aj u zdravlju i veselju da je iznosas :)

Posted

fala

bila i neka od 56k

jbt jel su normalni

Posted

Ja svratio juče u inđiju u autlet. Bio tamo sat i pol i nisam kupio niti jednu jedinu stvar. Neće me inđija vidit. Sutra planiram neki tržni centar slično opajat. Što mi se svidi preskupo je, pas mater, ono što mogu platiti je krš, razume se. A treba mi koješta. Ali mogu bez ičeg. Moram kožnjaku skratiti rukave. Jel to kod kožara ili kod krojač ili oba? 

Treba mi trendža, donji deo ponajpre. @darlingima li šanse da onaj underarmur ima nešt dobro a nepreskupo.

Oću I patike duboke, kožne, oldckul. 

Posted

under armour ujuri na netu(ebay) duplo je jeftiniji nego u našim radnjama

ima svašta njihovo do 50€

Posted
On 3.10.2019. at 22:21, nisam ja said:

Treba mi trendža, donji deo ponajpre. @darlingima li šanse da onaj underarmur ima nešt dobro a nepreskupo.

Oću I patike duboke, kožne, oldckul. 

nenam, ja sam ministarka za adidas. 

kakva trenerka, za trening il za nasetavanje? ako za trening, cega, ako za da budes lep, u kojim vremenskim prilikama? toliko pitanja.

Posted

Treba mi trenerka da budem lep. 

Ja ne treniram ništa.

A kad treniram to je uvek u šortsu. 

Možda povratim fit pass u dogledno vreme. Onda ću u saunu s tim. I na bazen. Mislim I teoriji. Treba mi masaža. Sa posebnim osvrtom na nameštanje ramena. Sad sam se podsetio da me rame sprečava da radim najbolju vežbu - hanging leg raises. 

• 1 month later...
Posted

u potrazi sam za (crew neck, fitted) bejbi blu majicom - nijanse kao vileda ili (tacnije) glitz magicna krpa za staklo - dakle, bas nezno plava. 

(sinulo mi kad su mi se susile farmerke pored glitz krpe - pa hocu da uparim :evilsmile:) sve preporuke dobrodosle!

• 2 months later...
Posted

Gde ima zenskih sako, za posao, nista fensi, pristojno. I da ne kosta 50€ posto bih pazario 2,3 za na poklon.