Friday at 09:215 days 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:prava stvar bi bila kada bi uspela objektiv da proturiš kroz lampuprofi varijantaprobacu svakako, tenks!
Tuesday at 06:061 day 5 hours ago, Valk said:Ima neka preporuka za ranac za laptop?Ja sam svojevremeno neki Ranac Bruno Preston RPET uzela za fantasticnih 1950 din - odlican je teglim sve u njemu, ranac modem i decije stvari i vodu, sokove kad ne nosim laptop. Nije se ni pomerio godinu i po vec.evo vidim ima ovde:https://www.zastitnaoprema.rs/prodavnica/ostalo/rancevi-torbe/poslovni-ranac-za-laptop-bruno-preston-rpet-zastitna-oprema.html?srsltid=AfmBOopt4RvqSF-XezQiyFZGsGtFw00DNce6TrYBHYcM_raIUniOIo21Nije onako kruskast kako izgleda na jednoj od fotografija Edited Tuesday at 06:081 day by Mel
Tuesday at 06:561 day 5 hours ago, Valk said:Ima neka preporuka za ranac za laptop?Case Logic je meni bio odličan izbor, nosim ga već dve ili tri godine i nije mrdnuo, a staje dosta toga, ne samo laptop.Torbe i rančevi za računare i op...Torbe i rančevi za računare i opremu - Lav AutoPogledajte sve proizvode iz kategorije: Torbe i rančevi za računare i prateću opremu. Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.
Tuesday at 08:281 day 1 hour ago, napadaj said:Case Logic je meni bio odličan izbor, nosim ga već dve ili tri godine i nije mrdnuo, a staje dosta toga, ne samo laptop.Pazi malo kako ostavljaš linkove, iskoči mi neki Thule od 30k, umalo da se preturim Sviđa mi se ovaj:boja je wub.a što neki imaju USB, da se ubaci power bank?
Tuesday at 08:411 day Pazio sam, stavio sam da se samo Case Logic prikazuju! :DNe znam to za USB, šta piše?
Tuesday at 08:541 day Kablic koji izlazi na spoljnu stranu ranca. Kapiram da unutra zakacis tablet ili telefon, a spolja zakacis za punjac ili power bank ili tako nesto. Ja ne nosim ranac na putovanja pa ne koristim. Edited Tuesday at 08:591 day by Mel