Jump to content

Globalni shopping vodic

Featured Replies

3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

prava stvar bi bila kada bi uspela objektiv da proturiš kroz lampu

profi varijanta

probacu svakako, tenks!

• Replies 1.5k
  • Views 217.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sorry, morala sam 

• Najbolje rešenje je napravila italijanska pošta. Ništa nikome ne uručuju, i to je to. Imaju u magacinima po 200 tona neuručenih pošiljki svih vrsta, i boli ih ćoše.

• Sandradjer
    Sandradjer

Stigle mi zeljene mindjuse direktno iz Japana . Moram da se pohvalim, sreca radost 

Posted Images

Ima neka preporuka za ranac za laptop?

5 hours ago, Valk said:

Ja sam svojevremeno neki Ranac Bruno Preston RPET uzela za fantasticnih 1950 din - odlican je teglim sve u njemu, ranac modem i decije stvari i vodu, sokove kad ne nosim laptop. Nije se ni pomerio godinu i po vec.

evo vidim ima ovde:

https://www.zastitnaoprema.rs/prodavnica/ostalo/rancevi-torbe/poslovni-ranac-za-laptop-bruno-preston-rpet-zastitna-oprema.html?srsltid=AfmBOopt4RvqSF-XezQiyFZGsGtFw00DNce6TrYBHYcM_raIUniOIo21

Nije onako kruskast kako izgleda na jednoj od fotografija

Edited by Mel

5 hours ago, Valk said:

Case Logic je meni bio odličan izbor, nosim ga već dve ili tri godine i nije mrdnuo, a staje dosta toga, ne samo laptop.

Torbe i rančevi za računare i op...
No image preview

Torbe i rančevi za računare i opremu - Lav Auto

Pogledajte sve proizvode iz kategorije: Torbe i rančevi za računare i prateću opremu. Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.
1 hour ago, napadaj said:

Case Logic je meni bio odličan izbor, nosim ga već dve ili tri godine i nije mrdnuo, a staje dosta toga, ne samo laptop.

Pazi malo kako ostavljaš linkove, iskoči mi neki Thule od 30k, umalo da se preturim lolol

Sviđa mi se ovaj:

cl3204867-1.jpg

boja je wub.

a što neki imaju USB, da se ubaci power bank?

Pazio sam, stavio sam da se samo Case Logic prikazuju! :D

Ne znam to za USB, šta piše?

Kablic koji izlazi na spoljnu stranu ranca. Kapiram da unutra zakacis tablet ili telefon, a spolja zakacis za punjac ili power bank ili tako nesto. Ja ne nosim ranac na putovanja pa ne koristim.

Edited by Mel