Dorando Pietri Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Kazu da je Verdasko otkazao.:(Kako moze da otkaze, kad nije jos ni potvrdio?
Tresko Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Verdasko nije ni znao da je planiran za taj turnir, pa tako ne može ni da otkaže ni da potvrdi.
Brazilac Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Jel to neko maznuo Ukiju password, sta ce on na Sportu? :unsure:Vidim spominju i Hjuita, ima Zli Gli da mu se obraduje...
Zli Gli Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 To sa Gejtonom Hjuitom je datiralo iz vremena kad je bio medju najboljima. Sad je obicna kesa i nisam u prilici da ga gledam pa ga vise ne mrzim... zapravo, ne mrzim nikoga, nasao sam taj neki unutrasnji mir
Zli Gli Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Dobro, lagao sam :D Koeficijent ljigavstine kod navedenih je preveliki cak i za ovako dobrog coveka.
Milogled Bluff Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 To sa Gejtonom Hjuitom je datiralo iz vremena kad je bio medju najboljima. Sad je obicna kesa i nisam u prilici da ga gledam pa ga vise ne mrzim... zapravo, ne mrzim nikoga, nasao sam taj neki unutrasnji mir Lejton Hjuit. Australian open 2000. Nareceni protiv Aleksa Korece vodi 6-0 6-0 i, recimo, 3-0 u trecem setu. Opcinjen idejom da dobije protivnika sa nulom, raduje se kao kuce nakon svakog poena, sa sve stiskanjem pesnice i urlanjem "come on". Na kraju, njegova publika pocinje da mu zvizdi i da navija za Korecu. Takvu slinu od coveka nisam video za 25 godina pracenja sporta. Za njega su Smrdis, Jasikevicijus i Slinisa Mihajlovic djentlmeni par ekselans.
uros_s78 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Jel to neko maznuo Ukiju password, sta ce on na Sportu? Jbg, dosadila politika, precenjena je.;)@ Donaldo & Tresko-nisam znao da nije potvrdjeno.
cedo Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 (edited) edit: vezhbam kachenje jutjub klipa, a i lepo je snimljen stadion gde ce se igrati Edited April 29, 2009 by cedo
harper lee Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 edit: vezhbam kachenje jutjub klipa, a i lepo je snimljen stadion gde ce se igratiBio ja da vidim pre neki dan kako sve to izgleda. Nije jos ni blizu gotovo ali deluje da ce biti ugodjaj boraviti par dana na kompleksu, bilo kao igrac ili kao gledalac.Btw., Vajda je smesan k'o bioskop a Djokovic izgleda mnogo prijatnije i uljudnije uzivo.
nbg4ever Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 (edited) Ima na Mondu galerija kompleksa. Bas dobro izgleda...http://www.mtsmondo.com/gallery/index.php?id=2238edit: link Edited April 29, 2009 by nbg4ever
Recommended Posts