Jump to content
IGNORED

Srbija Open

zzzzz

Recommended Posts

Posted
Kazu da je Verdasko otkazao.:(
Kako moze da otkaze, kad nije jos ni potvrdio?
  • Replies 432
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• harper lee

55

• Afterburner

24

• renne

22

• sherman

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Verdasko nije ni znao da je planiran za taj turnir, pa tako ne može ni da otkaže ni da potvrdi.

Posted

Jel to neko maznuo Ukiju password, sta ce on na Sportu? :huh: :unsure:Vidim spominju i Hjuita, ima Zli Gli da mu se obraduje... cool.gif

Posted

To sa Gejtonom Hjuitom je datiralo iz vremena kad je bio medju najboljima. Sad je obicna kesa i nisam u prilici da ga gledam pa ga vise ne mrzim... zapravo, ne mrzim nikoga, nasao sam taj neki unutrasnji mir :mellow:

Posted

A Ronalda? A Mančester? A Lejkerse?

Posted

Dobro, lagao sam :D Koeficijent ljigavstine kod navedenih je preveliki cak i za ovako dobrog coveka.

Posted
To sa Gejtonom Hjuitom je datiralo iz vremena kad je bio medju najboljima. Sad je obicna kesa i nisam u prilici da ga gledam pa ga vise ne mrzim... zapravo, ne mrzim nikoga, nasao sam taj neki unutrasnji mir :mellow:
Lejton Hjuit. Australian open 2000. Nareceni protiv Aleksa Korece vodi 6-0 6-0 i, recimo, 3-0 u trecem setu. Opcinjen idejom da dobije protivnika sa nulom, raduje se kao kuce nakon svakog poena, sa sve stiskanjem pesnice i urlanjem "come on". Na kraju, njegova publika pocinje da mu zvizdi i da navija za Korecu. Takvu slinu od coveka nisam video za 25 godina pracenja sporta. Za njega su Smrdis, Jasikevicijus i Slinisa Mihajlovic djentlmeni par ekselans.
Posted
Jel to neko maznuo Ukiju password, sta ce on na Sportu? :huh::unsure:
Jbg, dosadila politika, precenjena je.;)@ Donaldo & Tresko-nisam znao da nije potvrdjeno.
Posted (edited)

edit: vezhbam kachenje jutjub klipa, a i lepo je snimljen stadion gde ce se igrati

Edited by cedo
Posted
edit: vezhbam kachenje jutjub klipa, a i lepo je snimljen stadion gde ce se igrati
Bio ja da vidim pre neki dan kako sve to izgleda. Nije jos ni blizu gotovo ali deluje da ce biti ugodjaj boraviti par dana na kompleksu, bilo kao igrac ili kao gledalac.Btw., Vajda je smesan k'o bioskop a Djokovic izgleda mnogo prijatnije i uljudnije uzivo.
Posted

Nole - Tipsa u drugom kolu cool.gif

Posted

Rade otkazao :(