Jump to content

Srbija Open

Featured Replies

uros_s78 said:
Kazu da je Verdasko otkazao.:(
Kako moze da otkaze, kad nije jos ni potvrdio?

Verdasko nije ni znao da je planiran za taj turnir, pa tako ne može ni da otkaže ni da potvrdi.

Jel to neko maznuo Ukiju password, sta ce on na Sportu? :huh: :unsure:Vidim spominju i Hjuita, ima Zli Gli da mu se obraduje... cool.gif

To sa Gejtonom Hjuitom je datiralo iz vremena kad je bio medju najboljima. Sad je obicna kesa i nisam u prilici da ga gledam pa ga vise ne mrzim... zapravo, ne mrzim nikoga, nasao sam taj neki unutrasnji mir :mellow:

A Ronalda? A Mančester? A Lejkerse?

Dobro, lagao sam :D Koeficijent ljigavstine kod navedenih je preveliki cak i za ovako dobrog coveka.

Zli Gli said:
To sa Gejtonom Hjuitom je datiralo iz vremena kad je bio medju najboljima. Sad je obicna kesa i nisam u prilici da ga gledam pa ga vise ne mrzim... zapravo, ne mrzim nikoga, nasao sam taj neki unutrasnji mir :mellow:
Lejton Hjuit. Australian open 2000. Nareceni protiv Aleksa Korece vodi 6-0 6-0 i, recimo, 3-0 u trecem setu. Opcinjen idejom da dobije protivnika sa nulom, raduje se kao kuce nakon svakog poena, sa sve stiskanjem pesnice i urlanjem "come on". Na kraju, njegova publika pocinje da mu zvizdi i da navija za Korecu. Takvu slinu od coveka nisam video za 25 godina pracenja sporta. Za njega su Smrdis, Jasikevicijus i Slinisa Mihajlovic djentlmeni par ekselans.
  Brazilac said:
Jel to neko maznuo Ukiju password, sta ce on na Sportu? :huh::unsure:
Jbg, dosadila politika, precenjena je.;)@ Donaldo & Tresko-nisam znao da nije potvrdjeno.

Ja kupio za polufinale i finale.

edit: vezhbam kachenje jutjub klipa, a i lepo je snimljen stadion gde ce se igrati

Edited by cedo

cedo said:
edit: vezhbam kachenje jutjub klipa, a i lepo je snimljen stadion gde ce se igrati
Bio ja da vidim pre neki dan kako sve to izgleda. Nije jos ni blizu gotovo ali deluje da ce biti ugodjaj boraviti par dana na kompleksu, bilo kao igrac ili kao gledalac.Btw., Vajda je smesan k'o bioskop a Djokovic izgleda mnogo prijatnije i uljudnije uzivo.

Nole - Tipsa u drugom kolu cool.gif

ako Tipsa dodje do drugog kola

Rade otkazao :(