December 7, 20177 yr 1 hour ago, Haralampije said: eksplicitno tovarenje moralnog pigmeja oni samo za ovu naslovnicu i onu sa slinom (glavni fantom iz savamale) imaju moju (skoro) godišnju pretplatu
December 13, 20177 yr sad da ga uzme bjela da igra neshto. ionako prazna mesta samo nichu -_-sent from bubamoto
January 11, 20196 yr 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: odličan tiago stanković u novom ninu Zadnji pasus mislis
January 11, 20196 yr 45 minutes ago, Frank Pembleton said: Zadnji pasus mislis ne. mislim na ceo text @aram pojasni
January 11, 20196 yr Potraži kod njega na fb priču o streljanju u kragujevcu, ono kako su za to krivi partizani. I dodaj da je pobrisao gomilu toga uključujući i sopstvene uvrede upućene drugima i nastupe u fazonu “el znaš ti ko sam ja?!” ja ne mogu, blokiro me
January 11, 20196 yr 16 minutes ago, aram said: Potraži kod njega na fb priču o streljanju u kragujevcu, ono kako su za to krivi partizani. I dodaj da je pobrisao gomilu toga uključujući i sopstvene uvrede upućene drugima i nastupe u fazonu “el znaš ti ko sam ja?!” ja ne mogu, blokiro me Izbije njemu povremeno ta "rupa u obrazovanju"....
January 11, 20196 yr 24 minutes ago, aram said: Potraži kod njega na fb priču o streljanju u kragujevcu, ono kako su za to krivi partizani. I dodaj da je pobrisao gomilu toga uključujući i sopstvene uvrede upućene drugima i nastupe u fazonu “el znaš ti ko sam ja?!” ja ne mogu, blokiro me nema je jel to ona priča o navidnom vojniku koji je odbio da bude u streljačkom vodu, koga u stvari nije ni bilo Edited January 11, 20196 yr by kud u maglu Simoviću