pt 2.0 Posted December 7, 2017 Posted December 7, 2017 1 hour ago, Haralampije said: eksplicitno tovarenje moralnog pigmeja oni samo za ovu naslovnicu i onu sa slinom (glavni fantom iz savamale) imaju moju (skoro) godišnju pretplatu
adam Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 trebali su izbaciti srednji red - ili barem precrtati.
Frank Pembleton Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 Jel računamo da je zvanično?...xxx....
gospa buba Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 sad da ga uzme bjela da igra neshto. ionako prazna mesta samo nichu -_-sent from bubamoto
adam Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 a meni vise naginje na pevanje, mozda zato sto stari na sabana saulica.
gospa buba Posted December 13, 2017 Posted December 13, 2017 mene ta hipnotichka crna pozadina povukla...sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 odličan tiago stanković u novom ninu
Frank Pembleton Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: odličan tiago stanković u novom ninu Zadnji pasus mislis
aram Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 Dajte c/p ili linak... mada je Tiago teška šabančina u zadnji kraj.
kud u maglu Simoviću Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 45 minutes ago, Frank Pembleton said: Zadnji pasus mislis ne. mislim na ceo text @aram pojasni
aram Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 Potraži kod njega na fb priču o streljanju u kragujevcu, ono kako su za to krivi partizani. I dodaj da je pobrisao gomilu toga uključujući i sopstvene uvrede upućene drugima i nastupe u fazonu “el znaš ti ko sam ja?!” ja ne mogu, blokiro me
Frank Pembleton Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 16 minutes ago, aram said: Potraži kod njega na fb priču o streljanju u kragujevcu, ono kako su za to krivi partizani. I dodaj da je pobrisao gomilu toga uključujući i sopstvene uvrede upućene drugima i nastupe u fazonu “el znaš ti ko sam ja?!” ja ne mogu, blokiro me Izbije njemu povremeno ta "rupa u obrazovanju"....
kud u maglu Simoviću Posted January 11, 2019 Posted January 11, 2019 (edited) 24 minutes ago, aram said: Potraži kod njega na fb priču o streljanju u kragujevcu, ono kako su za to krivi partizani. I dodaj da je pobrisao gomilu toga uključujući i sopstvene uvrede upućene drugima i nastupe u fazonu “el znaš ti ko sam ja?!” ja ne mogu, blokiro me nema je jel to ona priča o navidnom vojniku koji je odbio da bude u streljačkom vodu, koga u stvari nije ni bilo Edited January 11, 2019 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts