Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.4k
  • Views 690.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• umro je gvozden iz kristala. bio mi je drug. iako sam znao da je tesko bolestan, nadao sam se.. igrali smo zajedno komodor 64 naduvani, on je bio od onih sto moraju da zavrse do kraja igricu, a pritom

Posted Images

Eh....Stalni stanovnik mog ipoda.RIP

2013-05-28-belltolls.jpg

Robert Calvin "Bobby" Bland (January 27, 1930 – June 23, 2013)

• Author

au, koje sranje :(

• 2 weeks later...

Dejan Kostic, Grupa I/Du Dua... :(

RIP Deki :(

Eeee... Super su bili Du Du A. :(

meni je to bio uzasan bend kada se pojavio. tek sam pre jedno 15 godina ukapirao koliko je prvi album dobar.

Njihov koncert u SKC posle prvog albuma je bio ubedljivo najbolji te godine(mislim da je bila '83.). Pokidali su. Švaba više nikad nije udarao po basu tako dobro kao te noći, Zagorčić je bio skroz opaljen u onom svom transseksualnom tripu, par pesama je išao TR808(isti onaj snimljen na prvom albumu Bebi Dol i još nekoliko ploča iz tih godina, čuven po tome što je Bebi prosula sok po njemu pa više niko nije mogao da ga vrati u ritam), par pesama lupao je VD, a Korg je svirala Leonida, tadašnja Švabina riba. Predgruba bio Duh Nibor. Pri tome je SKC bio pun, što uopšte nije bio čest slučaj. Luda, luda noć. Neponovljivo...

Edited by April

zvuci kao gornji video!sramota je da se nigde u medijima, bar koje sam ja overio, ne pominje nista...

Njihov koncert u SKC posle prvog albuma je bio ubedljivo najbolji te godine(mislim da je bila '83.). Pokidali su. Švaba više nikad nije udarao po basu tako dobro kao te noći, Zagorčić je bio skroz opaljen u onom svom transseksualnom tripu, par pesama je išao TR808(isti onaj snimljen na prvom albumu Bebi Dol i još nekoliko ploča iz tih godina, čuven po tome što je Bebi prosula sok po njemu pa više niko nije mogao da ga vrati u ritam), par pesama lupao je VD, a Korg je svirala Leonida, tadašnja Švabina riba. Predgruba bio Duh Nibor. Pri tome je SKC bio pun, što uopšte nije bio čest slučaj. Luda, luda noć. Neponovljivo...
Au, nekako promasih to. Ko bi sad znao zasto, a i nema veze vise. Uglavnom, imam taj prvi LP od onda, nadam se da jos uvek ziv i da se u njemu nisu izlegli misevi.