Jump to content
IGNORED

R.I.P.

bad music for bad people

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• aram

222

• Indy

217

• bad music for bad people

182

• maheem

137

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Eh....Stalni stanovnik mog ipoda.RIP

Posted

Robert Calvin "Bobby" Bland (January 27, 1930 – June 23, 2013)

Posted

au, koje sranje :(

• 2 weeks later...
Posted

Dejan Kostic, Grupa I/Du Dua... :(

Posted

meni je to bio uzasan bend kada se pojavio. tek sam pre jedno 15 godina ukapirao koliko je prvi album dobar.

Posted (edited)

Njihov koncert u SKC posle prvog albuma je bio ubedljivo najbolji te godine(mislim da je bila '83.). Pokidali su. Švaba više nikad nije udarao po basu tako dobro kao te noći, Zagorčić je bio skroz opaljen u onom svom transseksualnom tripu, par pesama je išao TR808(isti onaj snimljen na prvom albumu Bebi Dol i još nekoliko ploča iz tih godina, čuven po tome što je Bebi prosula sok po njemu pa više niko nije mogao da ga vrati u ritam), par pesama lupao je VD, a Korg je svirala Leonida, tadašnja Švabina riba. Predgruba bio Duh Nibor. Pri tome je SKC bio pun, što uopšte nije bio čest slučaj. Luda, luda noć. Neponovljivo...

Edited by April
Posted

zvuci kao gornji video!sramota je da se nigde u medijima, bar koje sam ja overio, ne pominje nista...

Posted
Njihov koncert u SKC posle prvog albuma je bio ubedljivo najbolji te godine(mislim da je bila '83.). Pokidali su. Švaba više nikad nije udarao po basu tako dobro kao te noći, Zagorčić je bio skroz opaljen u onom svom transseksualnom tripu, par pesama je išao TR808(isti onaj snimljen na prvom albumu Bebi Dol i još nekoliko ploča iz tih godina, čuven po tome što je Bebi prosula sok po njemu pa više niko nije mogao da ga vrati u ritam), par pesama lupao je VD, a Korg je svirala Leonida, tadašnja Švabina riba. Predgruba bio Duh Nibor. Pri tome je SKC bio pun, što uopšte nije bio čest slučaj. Luda, luda noć. Neponovljivo...
Au, nekako promasih to. Ko bi sad znao zasto, a i nema veze vise. Uglavnom, imam taj prvi LP od onda, nadam se da jos uvek ziv i da se u njemu nisu izlegli misevi.