Jump to content

Featured Replies

tugaRIP

Kao da mi je umro neko jako blizak...Tuga.Hvala ti dobri covece! Pocivaj u miru.

Saznao sam da sam pao na prijemnom za faks na putu na koncert KUD Idijota. Išao sam sam. Iako sam tada još mogao da se vratim, odlučio sam da odem i slušam ih po ko zna koji put. Kasnije sam na faks primljen, a taj koncert ću pamtiti kao predobro i preružno veče u isto vreme. Ali svaki put kada sam ih video, vredelo je. Mnogo mi žao. Ali hvala mu za sve. I kad sunce opet zađe..

BedakRIP legendo

http://www.hrt.hr/in...d=439&tx_ttnews[tt_news]=185636&tx_ttnews[backPid]=438&cHash=dbab77a5dcSinocna dvosatna emisija Radio Pule posvecena Tusti. Govore Sale Veruda, itd... (tek sam poceo da preslusavam).Edit: Jebe link. Treba prekopirati adresu

Edited by ficfiric

Alal ti vera. :Hail:

"Sutra od 19h u pabu Brod - Tusta In memoriam. Slušamo Kud Idijote iz sve snage dok nas ne odnese komunalna policija."

Imao sam sa jednim drugarom, neki drljav snimak "Maje" na kaseti i mučili smo se danima da provalimo kako glasi refren, jer nismo znali ni naziv pesme, dok nam drugi ortak iz razreda nije doneo singlericu sa istom i skapirasmo.Sećam se da je imala kartu Slovenije sa druge strane, neka njihova kuća je izdala singlericu.Poslednji put ih gledao u Hali sportova, pre ne znam koliko, možda 8-9 godina, možda i više.RIP Tusto

Procitah maloprije, mozda je negdje bilo, ja nisam znao:RIP

"Anthony J. Sly (November 4, 1970 – July 31, 2012) was an American singer, songwriter and guitarist, best known as the front man of the punk rock band No Use for a Name."On August 1, 2012, Fat Wreck Chords announced that Sly had died.[15] On August 7, 2012, they released a statement saying that Sly had passed away "dying peacefully in his sleep"

Edited by B_B

...

Edited by Takeshi