Jump to content
IGNORED

R.I.P.

bad music for bad people

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• aram

222

• Indy

217

• bad music for bad people

182

• maheem

137

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kao da mi je umro neko jako blizak...Tuga.Hvala ti dobri covece! Pocivaj u miru.

Posted

Saznao sam da sam pao na prijemnom za faks na putu na koncert KUD Idijota. Išao sam sam. Iako sam tada još mogao da se vratim, odlučio sam da odem i slušam ih po ko zna koji put. Kasnije sam na faks primljen, a taj koncert ću pamtiti kao predobro i preružno veče u isto vreme. Ali svaki put kada sam ih video, vredelo je. Mnogo mi žao. Ali hvala mu za sve. I kad sunce opet zađe..

Posted (edited)
http://www.hrt.hr/in...d=439&tx_ttnews[tt_news]=185636&tx_ttnews[backPid]=438&cHash=dbab77a5dcSinocna dvosatna emisija Radio Pule posvecena Tusti. Govore Sale Veruda, itd... (tek sam poceo da preslusavam).Edit: Jebe link. Treba prekopirati adresu Edited by ficfiric
Posted

"Sutra od 19h u pabu Brod - Tusta In memoriam. Slušamo Kud Idijote iz sve snage dok nas ne odnese komunalna policija."

Posted

Imao sam sa jednim drugarom, neki drljav snimak "Maje" na kaseti i mučili smo se danima da provalimo kako glasi refren, jer nismo znali ni naziv pesme, dok nam drugi ortak iz razreda nije doneo singlericu sa istom i skapirasmo.Sećam se da je imala kartu Slovenije sa druge strane, neka njihova kuća je izdala singlericu.Poslednji put ih gledao u Hali sportova, pre ne znam koliko, možda 8-9 godina, možda i više.RIP Tusto

Posted (edited)

Procitah maloprije, mozda je negdje bilo, ja nisam znao:RIP

"Anthony J. Sly (November 4, 1970 – July 31, 2012) was an American singer, songwriter and guitarist, best known as the front man of the punk rock band No Use for a Name."On August 1, 2012, Fat Wreck Chords announced that Sly had died.[15] On August 7, 2012, they released a statement saying that Sly had passed away "dying peacefully in his sleep"
Edited by B_B
Posted (edited)

...

Edited by Takeshi