Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 weeks later...
  • Replies 5.4k
  • Views 690.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• umro je gvozden iz kristala. bio mi je drug. iako sam znao da je tesko bolestan, nadao sam se.. igrali smo zajedno komodor 64 naduvani, on je bio od onih sto moraju da zavrse do kraja igricu, a pritom

Posted Images

• Author

jebale vas godišnjice da vas jebale!!jebala vas magi, milan, kurt kobejn i bojan i to sada odmah! naučite više posle 10 godina da ovo nije tema o jebenim godišnjicama smrti jebenog vam debilnog benda ekv već se ovde javi da je neko ovih dana otego papke. u tri pizde materine ako ovo ne pišem jedno peti put, što tamo, što ovamo.umro nick curran. 35 god. koje jebeno sranje na kvadrat :(

http://www.filestube.com/1b488b7e21fe1d8203e9,g/Nick-Curran-Reform-School-Girl-2010-gF-Sparhawk.html

Zbogom Tusta!

Zbogom

pozdrav majstore, ode jedan od najvecih. bio mi vazniji od svih profesora zajedno.

Edited by Papovac

Zbogom Tusta.Čekaju te bolji tamo...Послато са U8815 користећи Тапаток 2

• Author
Zbogom Tusta!
uh, tuga u pm :(a taman sam krenuo da prijavim ovo

Pozdrav Tusto!!! :(

Ode legenda :(

ripjoš se ove godine u puli iz zajebancije slikao sedeći ispred kino valli (bivši kino zagreb)

http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=12098&st=1230#entry1900002Tu su slike i njegov poslednji status na fb-u, od 14. avgusta:
Hejla drugovi!Evo ja sjedim najzad tjedan dana doma i pijem tablete pa se tu liječim.Ovo govno napalo mi sa pluća na mozak.Nekoliko lezija kojih se moram riješiti.Shit!!!Bio na zračenju u Zg tjedan dana.Sada prvo moram odraditi+dignuti nivo Natrija da bi stvari bile bolje.Hehehe,za funkcioniranje klikera za sada pokušavam vratiti stvari kroz najprimitivnije sisteme kao,pisanje mailova frendovima iz europe na engleskom.Kraće mi i uspjeva+rješavam "najklinačkije" križaljke u Kvizorami ,Skandi itd.Hehee,ću ću,malo je tvrdo ali nedam se.Uglavnom,drugarice i drugoviNAPRIJED DO POBJEDE!!!!NE JEBEM NIKAKVE TUMORE,RAKOVE I SL.!!!POZDRAV+SAMO POBJEDA,HEJ,HEJ,HEJLJUBIM VAAASSSSSTUSTA

počivaj u miru Tusto

adijo

Jebiga. Jebiga. Jebiga.