Jump to content
IGNORED

R.I.P.

bad music for bad people

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• aram

222

• Indy

217

• bad music for bad people

182

• maheem

137

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jebale vas godišnjice da vas jebale!!jebala vas magi, milan, kurt kobejn i bojan i to sada odmah! naučite više posle 10 godina da ovo nije tema o jebenim godišnjicama smrti jebenog vam debilnog benda ekv već se ovde javi da je neko ovih dana otego papke. u tri pizde materine ako ovo ne pišem jedno peti put, što tamo, što ovamo.umro nick curran. 35 god. koje jebeno sranje na kvadrat :(

http://www.filestube.com/1b488b7e21fe1d8203e9,g/Nick-Curran-Reform-School-Girl-2010-gF-Sparhawk.html

Posted (edited)

pozdrav majstore, ode jedan od najvecih. bio mi vazniji od svih profesora zajedno.

Edited by Papovac
Posted

Zbogom Tusta.Čekaju te bolji tamo...Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Posted
Zbogom Tusta!
uh, tuga u pm :(a taman sam krenuo da prijavim ovo
Posted

ripjoš se ove godine u puli iz zajebancije slikao sedeći ispred kino valli (bivši kino zagreb)

Posted
http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=12098&st=1230#entry1900002Tu su slike i njegov poslednji status na fb-u, od 14. avgusta:
Hejla drugovi!Evo ja sjedim najzad tjedan dana doma i pijem tablete pa se tu liječim.Ovo govno napalo mi sa pluća na mozak.Nekoliko lezija kojih se moram riješiti.Shit!!!Bio na zračenju u Zg tjedan dana.Sada prvo moram odraditi+dignuti nivo Natrija da bi stvari bile bolje.Hehehe,za funkcioniranje klikera za sada pokušavam vratiti stvari kroz najprimitivnije sisteme kao,pisanje mailova frendovima iz europe na engleskom.Kraće mi i uspjeva+rješavam "najklinačkije" križaljke u Kvizorami ,Skandi itd.Hehee,ću ću,malo je tvrdo ali nedam se.Uglavnom,drugarice i drugoviNAPRIJED DO POBJEDE!!!!NE JEBEM NIKAKVE TUMORE,RAKOVE I SL.!!!POZDRAV+SAMO POBJEDA,HEJ,HEJ,HEJLJUBIM VAAASSSSSTUSTA