July 9Jul 9 On 7. 7. 2026. at 23:44, 3opge said:Umro Andrija, jedan od brace Bajic, ostala Mala Cana udovaBila je to ljubav do kraja zivota
July 9Jul 9 On 26. 6. 2026. at 1:03, aram said:rado sam slušao blood, sweat & tears. rip. kod kuće mi je njegova "Tequila Sunrise"
July 9Jul 9 26 minutes ago, Klara said:👑Ovu sam tako volio kao klinac Išla je i uz reklamu za neku kolonjsku ili parfem
July 9Jul 9 4 minutes ago, Roger Sanchez said:Ovu sam tako volio kao klinac Išla je i uz reklamu za neku kolonjsku ili parfemcover up za ovu seriju…Glumac tragicno nastradao nakon prve sezone…
July 9Jul 9 Tuzna vest, da se oprostim sa jednom pesmom koja nije bila hit i za koju mnogi ne znaju da je njena, obradu, naravno, svi znaju...
July 9Jul 9 50 minutes ago, Jeremija said:njenaPa nije njena. Ona je samo prva snimila godinu dana pre Tine, pošto je Paul Young odbio.
July 9Jul 9 3 hours ago, Moonwalker said:cover up za ovu seriju…Glumac tragicno nastradao nakon prve sezone…Ne ne ne, mislim da je bila riječ o ovoj kolonjskoj, ali ne mogu naći (vrlo kratku) YU reklamuHero Prince Matchabelli: The Last Hero ~ Vintages ~ Frag...Where are the heroes when you need them? After reading the article about Golden Autumn, I thought it would be interesting to continue exploring the brand's fragrances. I chose the men'Ukratko, tako mi je ušla u uho i nikad nije zapravo izašla. Edited July 9Jul 9 by Roger Sanchez
Saturday at 11:085 days Pepino Di Capri. Imao sam srecu da ga upoznam pre tacno 35 godina. Zbogom legendo
Sunday at 21:134 days Supruga istarskog Zappe, Arinka ŠegandoGlas Istre HRNapustila nas je Arinka Šegando Blašković, nezaboravna Šj...Preminula je poznata glazbenica, radijska voditeljica, glazbena pedagoginja, dirigentica i još puno toga drugog Arinka Šegando Blašković, popularna Šjora Špija s lol Edited Sunday at 21:224 days by Zis
9 hours ago9 hr N1 Info RSPreminuo Goran Bulatović Manza - jedan od osnivača Partib...Bubnjar i jedan od osnivača benda Partibrejkersi Goran Bulatović Manza preminuo je u 67 godini, potvrdio je bend na svom Fejsbuk nalogu.