radisa Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 16 minutes ago, Moonwalker said: Toto Kutinjo U jbt... Bas me zveknulo... 1 1
foto Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 (edited) e do q :( edit: od cega? Edited August 22, 2023 by foto
Moonwalker Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 (edited) Bolestan bio prilicno zadnjih meseci. Bar tako na index-u pisu. Edited August 22, 2023 by Moonwalker
morgana Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 (edited) e fuck. doslovno muzika djetinjstva. Edited August 22, 2023 by morgana 1
foto Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 @morgana ti si odrasla dole i, verovatno, slusala razne stanice. sigurno je tada bilo bolje slusati talijane umesto radio titograda. ja kada se spustim dole Radio Norba mi je prvi izbor. verovatno imaju najjaci predajnik koji ne zavisi od oblaka pa ne moram stalno da setam po skali.
morgana Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 (edited) 1 minute ago, foto said: @morgana ti si odrasla dole i, verovatno, slusala razne stanice. sigurno je tada bilo bolje slusati talijane umesto radio titograda. ja kada se spustim dole Radio Norba mi je prvi izbor. verovatno imaju najjaci predajnik koji ne zavisi od oblaka pa ne moram stalno da setam po skali. radio norba, da nisam ga slusala 100 g, hvala za podsjecanje, naci cu ga cim odem u hn sigurno moze i online ali to ne bi bilo to Edited August 22, 2023 by morgana 1
Popular Post Sara Posted August 22, 2023 Popular Post Posted August 22, 2023 Kao prozor u neko drugo, bezbrizno vreme koje nestaje bespovratno 11
Popular Post Tihajeza Posted August 22, 2023 Popular Post Posted August 22, 2023 Baš mi žao... Meni je za njega vezano jedno od najranijih sećanja iz detinjstva. Moji roditelji se druže sa drugim parom iz komšiluka, oni su u dnevnoj sobi, a mi, njihova deca se na gomili igramo u dečijoj. U sred igre, čuje se "Miiiićo!". Mića, od 10 godina malo prevrne očima, ali ipak ode. Kažu mu da otpeva ono, za komšije. On stane, u stavu mirno i krene da peva: "Bonđorno Itali i špageti al dente I un partiđano kome il presidente... Celu do kraja, roditelji ponosni, ja zadivljena. A i danas kad slušam Insieme, kad krene uvod "Insieeeeme, unite unite Europe! ruke se same ježe. Pustite kontekst, manite se analize teksta, mrzi me sad da objašnjavam, ali to mi je jedna od 5 omiljenih pesama u životu. Sa ovom vešću se osećam mnogo matorije nego pre sat vremena. 11
Recommended Posts