Jump to content

Featured Replies

:heart:

2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Simke je bio nas Morikone. Neverovatno bogat opus, nema zanra kog se nije dotakao, uvek prepoznatljiv pecat, a opet uvek nesto drugaciji..

Bukvalno sinonim za filmsku/TV muziku kod nas. Velika faca! 

RIP

1 hour ago, Ras said:

Sve ove smrti koje su posledica korone doživljavam kao nasilne, bez obzira na godine preminulih.

Da, korona je holokaust 21. veka

27 minutes ago, ToniAdams said:

Jbt, nisam ni znao da je i ovo njegovo :sad:

brate, malo toga sto valja nije njegovo

sad razmisljam, cveta tresnja mi je  po kolicini esencijalne emocije koju isporucuje u rangu najgenijalnijih vejtsovih pesama, green grass, lullaby 

RIP

A koga ne mrzi, neka sluša i Bife Titanik, prvi Kustin uradak, sa Bogdanom Diklićem i Zaimom Muzaferijom.

3 hours ago, ToniAdams said:

Kakva trilaterala Duško Radović - Zoran Simjanović - Oliver Dragojević!

Neponovljivo

Radio Aparat: U čast Zorana Simjanovića, danas od 16h slušamo neke od njegovih najlepših tema napisanih za film i tv.

"Gde smo mi otišli..."

Komentar ispod instrumentala iz Specijalnog vaspitanja. Samo 4 reči, a ništa nije potrebno dodati.

Zoran Simjanovic.:cry: Svestan sam da su svi ili bar vecina nasih heroja iz detinjstva i mladosti ljudi kojima je nekako vreme da polako odlaze ali mnogo je, majku mu, za tako kratko vreme. Toliki vazni i dobri ljudi odose, kao da se korona zaverila da uzme sve one zbog kojih nismo poludeli kad je bilo lakse da se poludi nego da se ostane normalan.

Vidi se sa je dete 60-ih, u skoro svakoj temi ima upliv psihodelije