Sludge Factory Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: Simke je bio nas Morikone. Neverovatno bogat opus, nema zanra kog se nije dotakao, uvek prepoznatljiv pecat, a opet uvek nesto drugaciji.. Bukvalno sinonim za filmsku/TV muziku kod nas. Velika faca! RIP 2
ultra plasticni Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 1 hour ago, Ras said: Sve ove smrti koje su posledica korone doživljavam kao nasilne, bez obzira na godine preminulih. Da, korona je holokaust 21. veka
Ivo Petović Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 27 minutes ago, ToniAdams said: Jbt, nisam ni znao da je i ovo njegovo
ToniAdams Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 sad razmisljam, cveta tresnja mi je po kolicini esencijalne emocije koju isporucuje u rangu najgenijalnijih vejtsovih pesama, green grass, lullaby 3
April Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 A koga ne mrzi, neka sluša i Bife Titanik, prvi Kustin uradak, sa Bogdanom Diklićem i Zaimom Muzaferijom.
colonelo Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 3 hours ago, ToniAdams said: Kakva trilaterala Duško Radović - Zoran Simjanović - Oliver Dragojević! Neponovljivo 2
msv Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Radio Aparat: U čast Zorana Simjanovića, danas od 16h slušamo neke od njegovih najlepših tema napisanih za film i tv. 1
Ivo Petović Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 "Gde smo mi otišli..." Komentar ispod instrumentala iz Specijalnog vaspitanja. Samo 4 reči, a ništa nije potrebno dodati. 1
harper lee Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Zoran Simjanovic. Svestan sam da su svi ili bar vecina nasih heroja iz detinjstva i mladosti ljudi kojima je nekako vreme da polako odlaze ali mnogo je, majku mu, za tako kratko vreme. Toliki vazni i dobri ljudi odose, kao da se korona zaverila da uzme sve one zbog kojih nismo poludeli kad je bilo lakse da se poludi nego da se ostane normalan. 1
MocaVukotic Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Vidi se sa je dete 60-ih, u skoro svakoj temi ima upliv psihodelije
Recommended Posts