Ras Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Napravio sam simulator letenja (i mislim da sam ga sačuvao) za HP41 prema Modlijevim uputstvima iz Galaksije (ili možda Računara).
Indy Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 42 minutes ago, Ras said: Napravio sam simulator letenja (i mislim da sam ga sačuvao) za HP41 prema Modlijevim uputstvima iz Galaksije (ili možda Računara). Ne znam da li je neko ranije pominjao njegovo "postovanje" softwarea putem radio talasa (snimiš na kasetu, pa učitaš u komp. - osmobitni, naravno.) Plus glas stvoren za radio (nisam ni slušao 202, samo njega). I još pilot, na sve to. 71 je rano da se ode (u današnje vreme...)
Ras Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Učinilo mi se da već jeste- Kirić na prethodnoj strani.
Indy Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Nisam video, sorry... Evo ga ovde, sa Flock of Seagulls + flight simulatorom... iz 1990.
Dzudi Posted February 23, 2020 Posted February 23, 2020 Mnogo mi je žao..slušala sam njegove emisije, na svim radio stanicama na kojima je radio. Neka počiva u miru..
April Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Imam ozbiljnu frku ovih dana i glava mi je prepuna, ali malopre umalo nisam zaplakao kad sam pročitao. Onoliko sam ga slušao, a poslednjih godina bili smo u čestom kontaktu putem fb. Kakva je to bila energija; kad stigne gore, sa anđelima će probiti zvučni zid...
ragasto Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 Ne pripadam generaciji koja je slušala Ventilator ali sam mu glas upamtio sa Studio B džinglova i reklama i pratio sam FB stranu. A kad smo kod Ventilatora, evo samo jednog primera zašto uvek vredi čuti demo snimke pre nego što ih se dokopaju profesionalni producenti
ObiW Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 “Program vodli Zoran Modli” je bio njegov džingl sedamdesetih...
ragasto Posted February 25, 2020 Posted February 25, 2020 Ja pamtim ono iz devedesetih: "Studio B ne trpi hipokriziju, a drži svoj radio i televiziju...". Nije džingl, valjda je najava reklamnog bloka. Pokušavam da nađem na Tjubu...
variola Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Mazzy Star co-founder David Roback has died at 61, according to a representative of the band. No cause of death has been given. Born in 1958, Roback was one of the central figures in L.A.’s neo-psychedelic “Paisley Underground” scene as a member of such bands as Rain Parade, Opal and Rainy Day. He formed Mazzy Star when Opal dissolved, and their second album, So Tonight That I Might See, became a hit thanks to single “Fade Into You.”
Ras Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Slušao sam i voleo skore sve što je radio, ali ću izdvojiti album She Hangs Brightly. Zaboravio sam kako sam došao do CD-a koji sam tada presnimio na kasetu, sa kojom je taj album nastavio da putuje sa mnom i koji je apsolutno obeležio jedan period mog života, istovremeno težak i lep. Šta drugo mogu da kažem, osim hvala za muziku!
wayfaring stranger Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 7 hours ago, variola said: Au, jbg. A ja se sve nesto nadao da ce se oni vratiti i napraviti neko iznenadjenje za nova pokoljenja. Hope Sandoval je svakako zastitni znak MS, ali on je uvek bio tu, prisutan i vidljiv, iako je stajao diskretno sa strane ili u pozadini. Stvarno steta.
Krošek Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 mazzy star imaju povratnički album iz 2013. to je bilo prilično iznenađenje, bar za mene
wayfaring stranger Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 56 minutes ago, Krošek said: mazzy star imaju povratnički album iz 2013. to je bilo prilično iznenađenje, bar za mene Samo je kvalitet bio upitan.
Recommended Posts