klimt Posted May 15, 2018 Posted May 15, 2018 (edited) RIP Glenn Branca Imaš u donjem dokumentarcu o Sonic Youth, pričaju Glenn, Lee i Thurston. Edited May 15, 2018 by klimt
Nikola Kiric Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 r.i.p. Dusan Djukic-Djuka (Innamorata, Pop Masina, Papatra, Disciplina Kicme...), mada ne znam koliko ce to silnim Sinanovim obozavateljima da znaci...
pbg12345 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 17 minutes ago, Nikola Kiric said: r.i.p. Dusan Djukic-Djuka (Innamorata, Pop Masina, Papatra, Disciplina Kicme...), mada ne znam koliko ce to silnim Sinanovim obozavateljima da znaci... a sta to tebe boli kurac koliko ce znaciti "silnim" sinanovim obozavatejima? valjda iskazujes postovanje preminulom u svoje ime?
Filozof manijak Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Meno znači, a iskreno, nemam nikakvu reakciju na smrt alkosa i narkića iz Loznice (Boga da mu dušu prosti, ili Allah). RIP Đuka
radisa Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 O Sinanu, Južnom Vetru i ostalim društvenim fenomenima proizišlim iz Ibarske i Radio Šapca, nastavite ovde:
Meazza Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 On 2.6.2018. at 13:13, Filozof manijak said: Meno znači, a iskreno, nemam nikakvu reakciju na smrt alkosa i narkića iz Loznice (Boga da mu dušu prosti, ili Allah). RIP Đuka Ovo je najjace, panker koji se gnusa alkosa i narkomana. Sta bi na ovo rekao Syd...
Filozof manijak Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 ko je rekao da sam panker? ko je rekao da se gnušam alkosa i narkomana?
ToniAdams Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Synan je veci panker nego Sid I Syd zajedno. Doduse, nema valjda ko nije.
iDemo Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 sid, ne syd. sid vycyous.Tako nekako. Sent from my SM-G900I using Tapatalk
Nikola Kiric Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 4 hours ago, Meazza said: Ovo je najjace, panker koji se gnusa alkosa i narkomana. Sta bi na ovo rekao Syd... verovatno najgluplja izjava koju sam video ovde
Recommended Posts