May 15, 20186 yr RIP Glenn Branca Imaš u donjem dokumentarcu o Sonic Youth, pričaju Glenn, Lee i Thurston. Edited May 15, 20186 yr by klimt
June 2, 20186 yr r.i.p. Dusan Djukic-Djuka (Innamorata, Pop Masina, Papatra, Disciplina Kicme...), mada ne znam koliko ce to silnim Sinanovim obozavateljima da znaci...
June 2, 20186 yr 17 minutes ago, Nikola Kiric said: r.i.p. Dusan Djukic-Djuka (Innamorata, Pop Masina, Papatra, Disciplina Kicme...), mada ne znam koliko ce to silnim Sinanovim obozavateljima da znaci... a sta to tebe boli kurac koliko ce znaciti "silnim" sinanovim obozavatejima? valjda iskazujes postovanje preminulom u svoje ime?
June 2, 20186 yr Meno znači, a iskreno, nemam nikakvu reakciju na smrt alkosa i narkića iz Loznice (Boga da mu dušu prosti, ili Allah). RIP Đuka
June 4, 20186 yr O Sinanu, Južnom Vetru i ostalim društvenim fenomenima proizišlim iz Ibarske i Radio Šapca, nastavite ovde:
June 5, 20186 yr On 2.6.2018. at 13:13, Filozof manijak said: Meno znači, a iskreno, nemam nikakvu reakciju na smrt alkosa i narkića iz Loznice (Boga da mu dušu prosti, ili Allah). RIP Đuka Ovo je najjace, panker koji se gnusa alkosa i narkomana. Sta bi na ovo rekao Syd...
June 5, 20186 yr 4 hours ago, Meazza said: Ovo je najjace, panker koji se gnusa alkosa i narkomana. Sta bi na ovo rekao Syd... verovatno najgluplja izjava koju sam video ovde